Ftmcmc 35.hafta ile gelen mide bulantıları 😖😖 Bugüne kadar olmamıştı 2 gündür ölüyorum ya hem bulantı hem midem yanıyo 😫😫
AlyaSu Ftmcmc 38+2 hiç düzelmedi canım şurubu içiyorum yarım saat sonra yine yanmaya başlıyor bu yüzden birşey yiyemiyorum ve kızım zayıf 😔
Mucizeemm Ftmcmc mide yanmasını en baştan beri yaşıyorum da bulantı bende de yeni başladı . Mide yanması için süt, biraz nane ,lanugu soyulmuş elma dene canım. Yada gaviscon surup. Bende 36+5 haftaligim mide yanması beni öldürüyor
EceMmmm Ftmcmc Canım valla ben napayım hamileliğimin başından beri bulantı yaşıyorum son 1 aydır buna mide yanmasıda eklendi. O kadar alıştım ki sanki doğuruncada böyle yaşayacakmışım geliyor şaka gibi.🙈😩
Burcak61 Ftmcmc Benimde mide bulantım bu son haftaya kadar olmamıştı şimdi deli gibi midem bulanıyor 30+0 ım öğleden sonra kontrolüm var doktora sorcam
Ftmcmc AlyaSu kiloda bi sorun yok şükür 2 hafta önce 2480 di ama iki gündür hem bulanıyor hem yanıyo napcam bilemedim 🤷♀️
Ftmcmc Mucizeemm midem zaten yanıyo süt içiyorum geçiyo du ama bulantı başlayınca süt vs içim dışıma çıkıyo 😖
Ftmcmc EceMmmm benim midem 7 haftadan itibaren yanmaya başladı ama bulantı falan hiç olmamıştı 🙈 canım rabbimde sana kolaylık versin 🙏