Esrasrgn Kan şekeri düşük olan var mı? Bu ikinci postum kimse bu durumla karşılaşmadı mı gereksiz postlarda bir sürü yorum yapıyorsunuz.!!
Nursemom0857 Esrasrgn canım benim düşük genellikle. Şu ana kadar 100'ün üzerine hiç çıkmadı. Çoğu zaman açlık şekeri 50-60 çıkıyor. Neden sormuştun?
Aysingeldiislerdegisti Esrasrgn bence o kadar tribe gerek yok bu konuyle ilgili birsürü post var onlarada bakabilirsin
Nursemom0857 Esrasrgn doktorum ara öğünlerle şekerin dengeli tutulmasının yeterli olduğunu söyledi. Bebekte de herhangi bir gerilik olmadığı sürece korkulacak bir durum yokmuş.
Esrasrgn Eleven sağlık ocağında yaptırdım testi henüz kendi doktorum görmedi ama aile hekimime gösterdim. Oda çok düşük her yerde bayılabilirsin her an falan dedi korkuttu yani
Nursemom0857 Esrasrgn kaç çıktığını merak ettim canım. Hipoglisemik atak geçirme riskimiz var tabi. Onu da ara öğünlerle önleyebilirsin.
Nursemom0857 Esrasrgn benim de tokluğun açlıktan daha düşük çıktığı oluyor. Ara öğünlerle şekeri dengede tutmak lazım. Yüksek şeker kadar tehlikesi olduğunu sanmıyorum.