Asporcee Ada06 Ada06 Tuğba kuguya sipariş verdik bizde arkadaşım orda yaptırdı harika geldi ürünler güvenilir ve hakkını veriyor bu işin 😊
Rhk0158 Ada06 10 lu takım yaptırdım kapıda ödemeli 129 tl çok memnun kaldım instagram/gelinsabahligi_Sayfası gözünüz kapalı alın. Ben çok araştırmıştım “10 lu set en uygun fiyat burası” 109 tlyede var 119 a da tasarımı değiştikçe fiyatta değişiyor modele göre... benimki bu.. yıkadım ütüledim bişey olmadı. https://i.hizliresim.com/oXG70m.jpg
mervepsai Gizemtufek merhaba tuğba kuğuya bende sipariş verdim ödemesini de yptım fakat cok gec cevap alıyorum whatsapta çevrimiçi fakat cvp vermiyolar sizde öyle bişey yaşamışmıydınjz
Gamze88 mervepsai bana cok çabuk dönüş yapmıştı sağ olsun,instagram dan da yazmıştım iki tarafdan da cok beklediğimi hatırlamıyorum
Gizemtufek mervepsai yoğunluk çok olunca biraz geç dönüş sağlayabiliyorlar ama merak etmeyin güvenilir bir sayfa
nartanemm sususdden ne kadar sürdü acaba yapımı bir haftadır tasarım sürecini bekliyorum daha surermo acaba