Gonulkul Kizlar 11 haftalik hamileyim ruyalarimda hep bi erkek bebegimin oldugunu goruyorum hic kiz gormedim ruya tabirlerinde erkek gorenin kizi olur yaziyo acaba oylemidir yoksa ruyam cikar mi daha cinsiyetini ogrenmedim aranizda varmidir boyle ruyalarinda malum olan
Lidya Gonulkul O yorumu bende okumuştum,gördüğünün tersi olur yazanı rüyamda kız görmüştüm cinsiyet açıklanana kadar erkek olduğuna emindim,hatta doktor kız dediğinde inanamadık bi dahaki kontrolü bekledik ondada kız deyince ozaman emin olduk.
Kizimveoglumm Gonulkul ben pek inanmam ama erkek gördüm ben kızım olacak Allah nasip ederse 29 haftalıgız 😍😍😍 rabbim hangisini hayırlı görmüşse onu nasip eder bize herşeyin hayırlısı olsun
Missmanan Gonulkul ben öğrenmeden önce hep erkek bebek gördüm rüyamda yüzünü bile hatırlıyorum 🤗 şuan 38. Haftadayım kızım olacak Allah’ın izniyle 😍💕
Deletedmom05 Ben hep kiz bebek goruyrodum. Hatta senin sen doğurdun deyip kucağıma veriyorlardı. Çok güzeldi kusursuz bebekti. 3 kere aynı bebeği gördüm. Cinsiyetimiz erkek😁 bende ters çıktı
humaninannesi61 Ben hep kız bebek gördüm rüyamda. Ama erkek hissediyordum. Bütün belirtilerim erkekti çünkü. Doktor kız dedi. Benim rüyalarım çıktı😍