Arzuyildirim Arkadaşlar bugün ikili tarama sonucunu aldım birisi riskli çıktı perinatolojiye yönlendirdiler.ense kalınlığı ve burun kemiği herşey normal çıkmıştı sabah öğrendim hastaneden nasıl geldigimi bilemedim ne olur dua edin😞
YazCilegi Arzuyildirim içinizi ferah tutun Allahın izniyle hiç bişey olmayacak. Kan sonucları riski cıkıp bebegine saglıcakla kavusan cok annemiz var 🌷
Mercan89 Arzuyildirim ne dediler nasıl riskli içinizi ferah tutun lütfen sağlık ocağına da götürün mutlaka sonucları
Burcugokhan006 Arzuyildirim canım içini ferah tut benimde dörtlü tarama riskli çıktı rabbime emanet bebeklerimiz
bynduru Çok gecmis olsun bende ikili tarama sonucumu yarin ogrenicem.doktorum kotu herkese Korkma diye uyardi.olabiliyor dedi.in sallah saglikli dogal bebeklerimiz😀
Arzuyildirim bynduru inşallah canım önemli olan ense kalınlığı ile burun kemiği imiş kan testinde yanılma olabiliyormus bilgisayar ortamında olduğu için ama insan kafasına takmadan yapamıyor
Arzuyildirim Ultrasonda bişey çıkmadı kan testinde bı testte 1:250ustu olması gerekirken benim 1:134 çıktı kötü bişey var diyemem dedi başka bı hastaneye yönlendirdi perinatolojiye görün 3 ki tarama ile baksinlar dedi
bynduru haklisin ama doktorum dedi ki bunu olcebildikleri bir test varmis ama ilk bin liraymis.su an turkiye de cok yaygin degilmis.Senin gibi sinirda cikip saglikli dogum yapan anneler var