Srnkrbrn ozgemry97 maşallah kuzum saglıkla dogsun bizde 21 haftalıgız detaylı ultrsn da ilk defa ölçüldük 490 gr bir oğluşum var 😂
butterfly4 @Zeyy_nepp bizim de 22 haftalıkken 465 gr dı, şimdi 25+3 oldum merak ediyorum kaç olduğunu
Merve43 Ezgiix12 bana da 23 hafta 517 gram dedi iki gün kadar geride gözüküyor kilosu ama normal sınırlarda gayet iyi dedi
mk123 Ezgiix12 normal bence dr 1 hafta geride ileride olması önemli değil demişti, benim 21+3 te 500grmdi suan 23+6yz
Ezgiix12 Merve43 doktor gayet iyi dedi gerçi insanın içi rahat etmiyo yinede acaba iyi mi değil mi diye 🤗
Merve43 Ezgiix12 iyi iyi merak etme iki üç gün ileri geri fark etmiyor önemli olan düzenli kilo alması. Kilolu olsun diye de gereksiz yere aşırı beslenme ben üç doktora sordum yediklerinle alakası yok genetik yapı ve kan akımıyla alakalı dedi.
Nghnclkk ozgemry97 26+4 haftalıkken 1130 gramdı kendide kafasıda iri demişti doktor şimdi 28 haftalık kim bilir ne oldu 🤷🏻♀️
Dorukunannesi95 ozgemry97 120 gram daha teyzesi 😀 yaaa sabirsizlaniyorum kocaman oldugu gunleri gormeye :) 15.haftam bu arada :)
Ezgiix12 Merve43 Doktorun verdiği vitaminleri kullanıyorum zaten çok yemek yiyebilen birisi değilim hatta kilo alımı iyi olmaz diye düşünmüştüm çünkü yemek yiyemiyorum ama Allaha şükürler olsun iyiymiş
Askkokuluyavrum Zeyy_nepp 21+0 da 400 gramdi suan 22+0dayzz bir bilgim yok kilosu hakkında seninkinde normal canim