Linaelf Kızlar ben aşırı turşu yedim . Limonu portakal gibi soyup yedim turp yedim 🙄 Pırasa asla aklıma gelmezdi pırasa yedim kız bebek bekliyorum ☺️
Ayesray Linaelf ay bende öyle limonu portakal gibi yedim erik ve turşu cok yedim hala da ekşi erik yiyorum 😂
Canoglumbenm Linaelf ilk zamanlar turşu ve limon canım çekerdi. Şimdi 26 haftalığım şuan tatlı şeyler canım istiyor bazen salatalık yiyorum bazen limon 😊😊
Gulzade Mide bulantısından birsey istemiyorum ama dun bana bir haşlanmış mısır koktu ama nasil boyle anlatamam bi o var oda suan olsa da yemem yine mide firarda 😂😂
Trkmn Gulendam34 bende 36 haftalığım ne midem bulantı ne aşerdim. Aşermek istediğimden aşeremiyorum sanırım sürekli gözüm yemeklerde burnum açık belki bişey kokar da aşeririm diye hamileliğimin ilk başlarında sürekli dışarda yiyeceklere bakıyodum aşercekmiyim diye😂😂
Nur___ Linaelf alabaş, yeşil elma, bol limonlu sirkeli salata, Ezine peyniri benim canım hep bunları istiyor ve ayran ❤️
Melisecmel Ben hep eksi aserdim valla limon Erik badem ilk 4 ay eksiydi şimdi ise eksi tatlı bi arada çekiyor 😊
Cegdem Aşermedim ama inanılmaz deterjanlara karşı zaafım var durduk yere bişeyler cifliyorum sırf kokusunu almak için markete gidince direk deterjan reyonuna gidiyorum kendime sahip olamıyorum😁
Nur19 Ocak ayından beri çağla çok aşermistim rüyalarıma girdi hatta dedim kızım olursa adını çağla koyucam ☺☺ ama öğrendim ki erkek bebiş çağlayıda nisan başında marketlere gelir gelmez aldık şimdi zaten her ağaçta var gördükçe gülüyorum 😂😂
TazeAnne25 Linaelf Biraz garip ama ilk lahmacun aşerdim sonra turşu limon baklava çikolata böyle devam etti ve bi oğlum olucak inşallah 😊
ikicocuklubiranne Linaelf hiç aşermedim şimdilik 22 deyiz. En başından beri tuzlu ekşi şeyler yedim normalde de çok severim ekstra bir şey olmadı 😊 kız kız dediler hep ekşilerden tuzlulardan dolayı sonucumuz erkek 😇