Ozge3747 Zeydo Benimki de tüp bebek kaçıncı haftadasınız? Ben ilk başta crinone jel ve iğne olarak kullanmıştım sonradan fitile geçti doktorum
Ozge3747 Adimadim o farklı sizin söylediğiniz crinone jel onu kullanırken yürümek gerekşyor ama normal fitillerde hemen kalkmamak lazım
Naneliseker01 Orta parmağınızındaki ilk çizgiye kadar içeri sokup itmenız gerekıyor; idrar yaparken beyaz beyaz atıo oendını kapsülün çevresi
bsrsl_2016 ece0000 canım bn 4 aylik oldm hamile kaldığımdan beri kullanıyorum gece 2 sabah 1 ader fitil gibi.. nenkadar iceri itsende çıkıyor tuvakete gidnce ama kontrol lerimde bir sıkıntı yok.. eriyince iceri faysa ediyirdur o 😊
bsrsl_2016 ece0000 olk hamileligimde bebeğim karnımda oldu.. düşük olmasn diye hala daha jullaniyorum.. ama önümüzdeki ay buraktiracakmis sorunsuz devam edoyoruz cok şükür 💑🙏🙏
ece0000 Ebrka tesekkur ederim bilgiler icin♥️ Kahverengi lekelerin kacinci haftada geldi ve ne kadar surdu?
Ireml ece0000 ay amin inşallah canım çok dua ediyorum evet 4+4 şuanda tam adet gününde bi kahverengilik gelmişti benimde yerleşmeden dolayıydı heralde o
Timm Evet oyle oluyor.Fitil yoluyla progesteron akmasi normal.ihtiyacin olmayan kadari akiyor.ihtiyacin olan kadari ise vucutta kaliyor.
Ozge3747 Zeydo 16+0 ım canım. İlk 12 hafta jel ve progestan iğne kullandım. 12 den sonra iğneyi kesip fitil olarak verdi doktorum.
Zeydo ece0000 ay bilmiyorum valla dünde kırmızı lekelenmem oldu panikledim haliyle gittim dr a bişey yok onlar daha yerleşme aşamasında o yüzden böyle lekelenmeler normal dedi🤷🏼♀️
ece0000 Zeydo 7+0 iz bizde..bikac gun once khverengi akintim geldi oyuzden verdi doktor..bide igne verdi..kimi dusuk riski diyor,kimi yerlesme kanamasi diyor..bilemedim..
gizemgizem333 ece0000 doktorum banada verdi bendede çamaşırımda beyaz beyaz sanki fitilin jelatiniymiş gibi geri geliyor.öyle oluyormuş normalmiş.siz ne için kullanıyorsunuz neden verdi