Carlininmelekleri Kızlar 26 haftalık hamileyim dun kontrolum vardı doktor bebegın kafası asagıda dedi sizde erken dogum olabılırmı
Aysebkr1258 Carlininmelekleri benimde 26 haftadan beri kafası aşağıda 34 haftalık olduk şuan erken doğum riski falan yok çok şükür
Esrasrgn Carlininmelekleri bende geçen hafta 26 haftadaydım aşağıdaydı kafası doktorum sorun olmadığını söyledi düzelirmiş bu sıralar çok dönme durumu oluyormuş. Doktorunuz bi problem görmediydse sorun yoktur
babyUras_ Carlininmelekleri 28 de gittim baş geliş dedi 29 da gittim dönmüş kafası midemin ordaydı doktor döner daha dedi
Erenbatununannesi Carlininmelekleri benimde 24-25. Haftadan beri doğum pozisyonunda şuan 35+1 olduk erken doğum riski olduğunu düşünmüyorum
ElifAmine Banada doktorum öyle demişti. Şuan 39 haftalık hamileyim aşağıda olmasına rağmen hala doğmadı. Hamileliğimin başından beri bebeğim aşağıda ama çok şükür bir şey olmadı
mirayspala Carlininmelekleri benim 22.haftadan beri öyle 35 olduk suan canım doktor erken doğum riskin var demediyse bir sıkıntı yoktur diye düşünüyorum 😌
Carlininmelekleri Cok sagolun kızlar evt doktor erken dogum riski demedi sizde beni dahada cok rahatlattırdınız