arastirmacianne Selam kızlar, 7+4 üz canım acayip turşu çekiyor.Bir kere başlayınca durduramıyorum kendimi 8 tane salatalık turşusu yiyorum.Kendime dur demeli miyim.Bebeğime zararı olur mu🙄
Tua arastirmacianne kesin cinsiyeti erkek. 😂 kesin demeyim de çevrem de çoğu kişi onu yiyordu aşeriyor gibi. hep yerlerdi Ablam da dahil oğlu oldu ama tabi değişedebilir 😂
Deletedmom143 arastirmacianne bende baya yedim o zamanlarda canim😊oglum olucak😍ama tuz var onda az ye biraz
Ayesray Aşırıya kaçmamaya çalış canm tuz ödem yapar şişer ellerin ayakların bende cok turşu yiyordum ilk zamanlar 12.haftamız bitti yeni yeni azalttım şişkinlik yapıyordu, birde bebeğin suyunda artış yapıyormuş sanırım arkadaşımın suyu biraz fazlaydı şeker testi vs yaptılar
arastirmacianne Tua inanır mısın ben de erkek diye düşünüyorum.Rüyamda da erkek olarak gördüm zaten.Kız çıkarsa şaşırırım 😄tabi önce sağlıklı olsun da hayırlısı olsun 🤗
Deletedmom143 arastirmacianne odem yapa bilir canim o tuz cok oluyo bak su an 24+2 haftaliyik ellerim ayaklarim sismis gitdikcede sisiyo az ye canim onu cok yersen ccok odem yaparsin Allah korusun.odem normal bisey aslinda son aylarda ama dikkat et
arastirmacianne Ayesray aslında tuz yememem gerekiyor benim.Hipertriodum var ama dayanamıyorum😩ah şu hormonlar 😏normalde aramam bile
Sis arastirmacianne tuza dikkat ödem yapar canım ama bende ilk aylar dayanayıp yiyodumm bol bol su iç ödem olmasınnn bende olmadı coksükür
Sis arastirmacianne benim kız canım ☺️☺️ Ama bende cok turşu yedim ilk aylar hala bile arada yiyorum ki önceden hiç yemezdim🤭
arastirmacianne RdvnMlkn yemek yiyemiyorum midem bulanıyor turşu biraz olsun bastırıyor 😩dikkat edeceğim bundan sonra canım🙏🏻