Tamam Umutyolcusu izmir irenbe tüp bebek merkezi Kaan Bozkurt bence kesinlikle araştırın.Size denemediğiniz tedavi planlayıp yönlendirenleri tercih edin.Klasik methodculardan uzun durun.Değilse sadece giden paranız olur
Brcrtny Umutyolcusu Allah yardımcın olsun .. arkadaşımın da 2-3 düşüğü var ama şimdi tüp bebekle 7 aylık hamile ..
Umutyolcusu Tamam sagolun.. Bülent hocada dedi bu kimyasal gebelik bile sagliksiz yumurtlamadan oluyor dedi.. ayrica genetik taramali tüpbebek ayrica tıranfes islemi öncesi myom varmis onuda alacakmis.. umariz olur dedı.. yüzde 60 sans veriyom dedi
Tamam Umutyolcusu ne zaman görüştünüz bülent hoca ile ?muayene etmiş anladığım kadarıyla.bu durumda tekrar histeroskopi olacaksınız.
Happynrbn Umutyolcusu çoook geçmiş olsun inşallah allahım bir daha kine sağlıkla sihhatle bebeginize kavuşturur sizi de isteyen bütün herkesi
Raskolnikov Umutyolcusu yavrum pıhtı testi dediğin trombofili paneli şeklinde mi yoksa vardır yoktur yazan bir test mi belki iğnenin dozu yeterli gelmemiştir eğer trombofili bakılmadıysa.. bir de saçma bi fikir diyeceksin ama ümmü sübyan muskasını bi araştır.. inşallah en kısa sürede sağlıklı bir bebek nasip eder Allah size 🙏🏻
Umutyolcusu Pihti testi yaptik sorun yok.. ama sorun olmadigi halde yinede claxane40 kullaniyorum.. o sübyan müskasini kime yaptiracam.. yurtdisindayasiyorun cevremde hic hoca yok😔
Raskolnikov Umutyolcusu sanıyorum iki türlü test oluyor genetik olan trombofili paneli isminde o nedenle sordum diğer testte net bi sonuç çıkmıyormuş.. yaptırdığın teste bir bak gen taraması şeklinde mi diye... benim de bebeğimin kalbi durdu kromozom ve pıhtı testlerini yaptıracağım ama bu 2. Düşüğüm olunca bi hocaya gideyim dedim ben de araştırıyorum vallahi
Askkokuluyavrum Umutyolcusu geçmiş olsun canim bundan sonra ki hamileliğinin sağlıkla geçmesini Rabbimin sağlıkla kucağına aldırmasini temenni ederim