Cemreay34 Kızlar bugün adetin 18.günü klomen kullandim bu ay dun asiri ateşim vardi beyaz bi akinti dun iliski oldu gece baktim beyaz yogun bi akinti uzayan acaba çatladimi? bügün o akıntı devam etti yoğun bi sekilde
[silindi] Cemreay34 Genelde yumurtlama olunca akıntı olur sümüksü bi yapıda,kasıklarda ağrı falan olur. Ama çatladığını ovulasyon testiyle net bi şekilde anlayabilirsin bence
Siriiinn Cemreay34 kasıklarda minik sancılar ve akıntı olur kuzum , bende bu yollardan çok geçtim Rabbim bi an önce sevindirsin seni 👼🏻❤️
Ggggggggggg Cemreay34 bende bu ay klomen kullandım bugün 13. Gün yeni bitti ilaç . Çok üşüttüğün zaman adet sancısı kötü olur ya kaşık ağrısı bacak ağrısı aynı öyleyim şuan normal mi yaşadınız mı sizde ?
ssabriye Bende çatlatma inesi vuruldum ayın 13de bende de aynı şekilde oldu bekliyorum hakımızda yaırlısı cnm ☺️🤲🏻
Aysemlg Cemreay34 benım çatlamada sadece kasıklarım agrıdı. Hamileliğimin tek belirtisi bahsettiğin akıntıydı. Değişiyo kişiden kişiye demekki.
ssabriye Bende hemen hemen her gün mideniz mulanmasın kızlar şimdikte özür diliyorum sümüksü gibi akıntı geliyor acaba döllenmemi oluyor kızlar 🙈🤔