debrecen Kızlar merhaba, biraz önce oturuyorken bir akıntı hissettim sanki idrar yapıyormuşcasına akan, kanama mı diye korkudan gidip baktığımda çok fazla miktarda beyaz jelimsi akıntı gelmişti. normalde akıntım oluyor ama bu şekilde hiç olmamıştı çok korktum, doktorumu aradım ulaşamadım geri dönüşünü bekliyorum. Yaşayanınız varsa yardımcı olabilir mi🙏🏻
debrecen cihanaraf teşekkür ederim canım inşallah doktorum geri dönerse diye bekliyorum. Bebekle ilgili bir sorun mu var diye korku yaşadım ben de
cihanaraf Bende enfeksiyon yaşadım çok aşırı alıntım oluyodu 3 günlük fitil ve 1 haftalık ilaç tedavisiyle geçti şükür ki
debrecen cihanaraf yeter ki bebişe bişey olmasın canım geçmiş olsun çok sana da. Herkesin sağlıklı geçsin inşAllah gebeliği
debrecen sevgitekes doktorum su gibi gelmeye devam ederse hastaneye gitmemi söyledi, yarın da kontrole çağırdı canım
debrecen Beyzasu başka hiçbir belirti yok canım ya, bir anda ilk kez öyle birşey oldu çok şaşırdım ben de. Ne ağrı ne koku ne başka birşey hiçbir şey yok