Tugba2617 Selam kizlarr, 5 aylik hamileyken ultrasonda bebegime 500 gram civarinda dediler kilosu icin, zayif bir bebek dediler, su an 6 bucuk aylik hamileyim duzenli yiyorum saglikli besleniyorum ve ilk bebegim o yuzden ister istemez herseyi dusunuyorum. Saglikli olsun ilk once tabiki ama 9 ayi doldurana kadar bu kilo artip 3 bucuk kiloya kadar cikabilirmi? Kendi bebeginde tecrubesi olanlar varmi simdiden tesekkur ederim.
Tubanur1234 Tugba2617 e zatrn 5 aylikken 500 gr civarnda olur netten de bakablrsn.bnmki 21.haftamda 360grdı haftasyla uyumlu dedi doktorm . Fazlası zarar bana göre 🤦🏼♀️
anapanda12 25 haftada 700 gram olan bebeğim 27de gittiğimde 870 bir hafta sonrada 1kg olmuştu şuan bilmiyorum ama geçen haftada 28+4 te 1 kilo 151 gramdı .
anapanda12 29 30dan sonra çok hızlı kilo alıyorlar endişe etme inşaAllah sağlıklı bir şekilde doğaun zayıf şişko farketmez 🤗
Tugba2617 anapanda12 insAllah canim cok tesekkur ederimmm😊😘😘🥰 ilk bebek olunca insan tedirgin oluyo iste
Aytkn Bende burda kalayım bende 23 haftalık gebeyim geçen hafta doktora gittiğimde 600gram dediler şuanda bilmiyorum ve gelişimi bi hafta önde dedi gayet güzel ilerliyorsunuz böyle devam ermeni söyledi doktorum bide ben günde iki kase yoğurt iki bardak da süt tüketiyorum ayrıca balık hapı ve decavit de takviye olarak verdi bunlardan da kaynaklı olabilir😍😍
Tugba2617 Aytkn benimkide 22 haftalikken 500 gr dediler insAllah evett bebisim szglikli olsundaa beslenmeme biraz daha dikkat edicem cok tesekkur ederim sanada😊😍😘Rabbim szglikla kucagina almayi nasip etsin herkese
Aytkn Tubanur1234 bakıyorum zaten de aldıpım takviyelerden dolayı bebeğe kilo yapıyormuş doktorum zaten zararlı olsaydı vermezdi yani dimi😊