ZmrdAslanl Kizlar bende kabizlkk var haftada 1kere cikiryorum oda cok zor korkuyurm cocuga biwey olur napyim😕😳
insaninkiziolmali ZmrdAslanl 1 bardak suya 1 tam kırılmış ayıklanmış ceviz ve 2 tane kayısı kurusu at geceden ağzını kapat sabah kalktığında ilk iş bunu içmek olsun canım baya işe yariyor birde süt içebilirsin oda ise yariyor bende aynı dertten muzdaribim maalesef 😔😔 Çocuğuna bisi olmaz merak etme ..
Ozlemmmmm ZmrdAslanl Cnm benimde ayni sorunum var catlicak gibi oluyorum bazen ve hersey denedim yarar goremiyorum Allahim napicam doguma kadar bilmiyorum doktorum magnezyum verdi onu iciyorum simdi bugun rahatladim biraz doktorundan iste sende bi sakinca gormezse verir
sibelll Bende normalde de vardı hamilelikte daha arttı heleki vitamin ilacı içinde demir olduğu için oda kabız yapıyo bu yüzden kullanmayı bıraktım kuru kayısı aç karnına yiyip bol su iç komposto sık sık te şifa bulursun İNŞALLAH
Bebeto Baharat yememeye çay kahve içmemeye çalışırsan iyi oluo bir de kahvaltıda zeytinyağı yemeye çalış kuru kayısı ve A101 deki kuru erik yiyip arkasına bol su içmeye çalış düzene girer inşallah
Katre ZmrdAslanl bana doktorum solgar ın probiotıgını kullanmamı önerdı. Aldım farketti gercekten. Tavsiye ederim
Katre ZmrdAslanl gıda takviyesi olarak düşünebilirsin. Bağırsaklarımızda bulunan yararlı bakterı sayısı artınca kabızlıkta çözüme ulaşıyor