Fasulyemfazibra En son adet tarihim 17 Nisa’n bth 14 Mayıs’ta 381 kan değerim bu normalde de 15 Mayıs’ta adettim gecikti sizce normal mi değerim
hfsatk Fasulyemfazibra Bende 17 nisan bat 15 mayıs bekliyordum adeti olmadım test yaptm iki kere negatif adeti bekliyorm kan testi yaptırmadm testler negatif çıkınca hayrlısı bekliyorum bakalım 😕.. Allah kucagına almayıda nasip etsin ☺️☺️
Ssevdee Canım 50- 500 arası 3-4 haftalık görülüyor. İdrar testinde gebelik çıktıysa kanda da 3-4 haftalık yanı tahmini 3 buçuk haftalık gebesin demektir.
Ssevdee Fasulyemfazibra son adet tarihinden hesaplıyor canım ondan 4 haftalık demiş zaten o civarda görülüyor kan değerin de ☺️ Şimdiden hayırlı olsun sağ Salim kucağına alırsın inşAllah 🤲🏻☺️
Fasulyemfazibra Amin canım inşallah acaba kese ne zaman görünür ilk gebeliğim ilk haftalarda düşük oldu inşallah bu gebeliğim sağlıklı bir şekilde devam eder 🙏🏻
Ssevdee Fasulyemfazibra haftaya git canım doktora bence o zaman görülür ☺️ Ben 5. Haftamda gitmiştim görmüştü stres yapma kendine ☺️ Allah’ın izni ile herşey güzel olur 😍
Fasulyemfazibra Bulantım var sabahları ama kusma yok şuan inşallah bu gebeliğim rahat geçer acaba bayram tatili için uçakla İstanbul’a gidicez eşimle bu gebeliğimi olumsuz etkiler mi ?
Ssevdee Fasulyemfazibra Benim de aynı canım 8 . Haftadayım bulantım var kusmam yok. Ama doktorum bana 3 . Aya kadar 2 saatten uzak mesafe ye gitme dedi bence zararlı olabilir dikkat et doktoruna danış yine de
Fasulyemfazibra Ssevdee çok hafif bir bulantım var sadece uçakla 2.30 saat sürücek zaten kendimi iyi hissediyorum sadece biraz halsizlik var o kadar oda oruçtan olabilir
Fasulyemfazibra hfsatk amin canım Allah razı olsun Rabbim sanada en kısa zamanda hayırlısı ile nasip etsin 😇🙏🏻