baharsever 24 haftalığım kızlar. Bebeğim sürekli rahme doğru tekme atıyor hiç yukarılarda değil hep kasıkta ve tekmeyi aşağıya doğru atıyor. Doğcak falan diye korkuyorum 🥴 var mı bu haftalarda böyle yaşıyan normal mi ki yukarı çıkması için erken mi
Burcu-baby baharsever bende 24+5 im Can'ım bu hafta hep rahme doğru tekmeleri vardı ama gün içinde sürekli dönüyor
Haribo42 baharsever bende ayni sikayetle doktora gittim popo ustu oturmus o yuzden ayaklariyla vajinaya vuruyo dedi döner dedi.. sonra 1 hafta döndü ve yine arada galiba o pozisyonu alip vajinayi tekmeliyo
Nazli18 baharsever bizde 23+4uz ve birkaç gündür oğlum aşağı tekme atıyor o attıkça hop hop ediyor yüreğim 😄 ama arada öyle oluyor sanırım pozisyonunu degistirdikce o da düzelir
Haribo42 baharsever evet benim rahim agzi kisaligim var diye cok korkuyorum valla oyle bisey olunca kalbim vikiyo yerinden:)))
Deletedmom143 baharsever bendede oyle canim😊hep asagi atti tekmelerini hemde gobek yani etraflara Cok azaz midemin altindan vuruyo oda cok incecik dirsekleri yumrugudur sanirim oda😊😊😊