2 sene önce ki doğum hikâyesi anlatmak istiyorum. Doğumuna 1 hafta kalmıştı çatı muayenesi olup normal mi sezeryan mi diye karar verilecekti ama 1 hafta kalimi hamileligimin başından beri kontrol altında olduğum doktorun tayin isteyip gitti. 1 doktor daha vardı hastanede ama ona gitmek istemiyordum artik sancı ne zaman gelirse başka hastaneye gideceğim demiştim. Doğuma 5 gün falan vardı ağrılarım oldu eşim Dr um olmadığı için özele gidelim dedi biz bütün esyalri ne olur olmaz diye yanımıza aldık özele gittik çatı muayenesi yapıldı hic açılma yoktu aksine hastaneyi inlettim çok canım yandı ve Dr bana daha doğuma 12-15gun var dedi biz sasirdik. Eve geri döndük o sıralar annmlerde kalıyordu ne olur ne olmaz diye. Annem gel su diğer Dr a gidelim dedi tamam dedim nstye girdim muayenemi oldum sancı yoktu Dr a özel deki çatı muayenesi söyledim senin zaten 40haftan bitiyor istersen sezeryan yapalım dedi hatta keşke dun gelseydin bugün bebegin kucağında olurdu dedi kabul ettik ahlillerim yapıldı quatr tahlilim yuksek çıktığı için tamamen bayiltilman gerekiyor denildi tamam dedim ve 1gun sonra sabah 8 de hastaneye yattım. Ameliyattan çok korkuyordum hatta hala korkuyorum. Serum takıldı kıyafetler giyildi öğle saatlerinde ameliyata alinacagim için bekledim saat 12 falandi kafami bi çevirdim Dr u gördüm ben zaten başladım ağlamaya sevinçten değil korkudan 😊 eşim geldi aileler orada falan beni sedyeyle ameliyat haneye aldılar tabi ben ölüme gider gibi ağlıyorum sadece Allahım bana yardim et diyorum. Sondayi biz ameliyathane de takilsin dedik bana orda sonda taktılar anestezi uzmanı sakin ol ağlama konuşalım istersen biraz dedi tabi o arada narkoz veriliyordu karnımi temizlerlerken simdi mi kesiyorlar dediğmi hatrliyorum saat 13:05 de oğlum doğmuş. Beni ayiltma aşaması çok zordu kendimi hep sağa sola vurmusum serumu cikarmisim sürekli eşime yandım ya Can beni niye kurtarmiyosun demiştim eşime birkaç kez seslenince eşim bana cevap veremeyince hastane kapısına elini vurup kapıyı kırmış. Basımda kardeşimin ağladığını hatırlıyorum. Dr um aileme ameliyatta tansiyonu çok yükseldi boyle olacağını bilseydim narkozdan önce başka hastaneye sevk ederdim çok zordu demiş.. Birkaç saate kendme geldim esime sadce bebegimiz icin guzelmi demisim 😂ama o gün hep uyku halinde oldum bebegimle çok ilgilenemedim. Diğer gün az çok toprlandim sürekli merdiven çıktımindim. Simdi bir oğlum daha olacak ve Dr um ilk bebegimdeki doğum yaptıran Dr 😊 tek korkum ayni şeyleri yasamak 😟 keşke normal yapsaydim diyorum. Herkese hayırli dogumlarrr uzun oldu hakkınızı helal edinnn 😍❤