Bilgeeee Merhaba kızlar ben 33haftalık hamileyim ama henüz çok şeyim eksik. ana kucağı da çok gerekli deniyor pusetteki.sizce ikisini de mi almalıyım yoksa biri diğerinin yerine de kullanılır mı puset ve ana kucağı.hangisi daha ihtiyaç yardımlarınızı bekliyorum ☺️
Minnosaile Bilgeeee bende ikinci el aldım sıfır resmen ne leke ne çizik ne yırtık yok ve çok araştırmıştım. Nuna puset tavsiye ederim.
Burcuveburcum Bilgeeee bebeği taşımak için ilk zamanlar bebek arabasının pusetini kullanabilirsiniz travel aldıysanız,ev tipi anakucağı için joie sansa elektrikli çok iş görür biraz yüksek fiyatı ama
Canoglumbenm Bilgeeee ben sadece puset alacağım yeterli diye düşünüyorum. Çünkü uzun süreli kullanılmayacak zaten
Eagle564 Chicco herşeyi çok gzl ama ben senin yerinde olsam sahibinden. Coma bakarım ordan hatta baktm insanlar neredeysr sıfır ürünleri çok iyi fiyta satıyo
Bilgeeee Eagle564 canım sence puset de ana kucağı da mı çok lazım😬 aslında bu tarz aparatlar kısa süreli olduğu için hepsini de almak istemiyorum ikisinin farkı ne acaba
Minnosaile Bilgeeee dolap uygulamasında gördüm iletişime geçtim. Adresi bana yakın olduğu için elden teslim aldım inceleyip
Minnosaile Bilgeeee sizde bakın hangi il ilçe sorun yakın gelirse gidip bakarsınız 🙂 letgo , sahibinden.com da var oralara da bakın pazarlık da yapın 🙂
Sinembuse Ana kucağı pek kullanılmıyor artik canim puset daha kullanışlı bebek arabasına falan takılıyor daha rahat .