Seyhanncan 25 haftalığım şimdiden ağırlaşmaya başladım çabuk yoruluyorum gezerken hemen oturmak istiyorumm sizdede öyle oluyor mu sizde nasıl durumlarr 🥰
Duyguxx Seyhanncan 26+3 günlük olduk bende ağırlaştım hep yatmak istiyorum geceleri yatağa girince bel ağrısı çekiyorum
Filiizz Seyhanncan benim de gözüm korktu şimdiden bende öyleyim daha doğuma da çok var allah yardımcımız olsun 🌹
o6__8o Seyhanncan bizde 25+1 olduk bazen cok yorgun hissediyorum bazen iyi hissediyorm.karnimi tasiyamadgm zamanlar oluyo. Ayaklarm sisiyo bu ara ayakta cok kalamiyorum. Agrilarimiz yok suan şükur
Fatmaklc66 Seyhanncan of sorma canım bıraksalar yataktan hic cıkmam ki ben asla evde duramayan insan uykudan uyanıyorum agırlık var ustumde
Seyhanncan Duyguxx uyumakta yavaştan sıkıntı olmaya başladı dönemiyorum eskisi gibi ve sıcak basıyorr 😂
Matmazell 27+5im çok fazla gezmek oturmak yaramıyo kızlar genelde uzanmaya çalışın hep ayaklarınız aşağı salınık olmasın tv izlerken bile uzatın öne doğru kendinizi dinleyin vücudunuz size neye ihtiyacı olduğunu söylüyor yavaş yavaş nefes darlanmalarımda başladı çok ayakta durduğumda kasık ağrılarm oluyor geceleri bayramdan önce alışverişimizi tamamlayıp sonrasında hep dinlenmeyle geçicek benim belli oldu 🙄 tabii yürüyüşleri aksatmadan
Matmazell Seyhanncan o kadar hantallığa alıştırma kendini canım bende anca eşimşe çıkıyorum akşamları yarım saat 45 dk falan 6da geliyor 7ye kasar yürüyş yapıyoruz iyi geliyo 😊 ama akşama kadar evde yatıyorm tabi 😅
Tgt Kilo aldım şimdi dikkat ediyorum ağrı yaptığı için şuanlık gayet iyiyiz elahmdüllh bisiklet çeviriyorum iyi geliyor
balonjoje Seyhanncan aynen ya ben de 25+3 üm ve kendimi ağır bir gülle hissediyorum 😂 şimdiden böyleysek allah yardımcımız olsun
Seyhanncan balonjoje aminn inşallah birde bu haftalardan sonra daha hızlı kilo alınıyormuş gerçekten Allah yardımcımız olsunn 🥰
Gulsennnnb Seyhanncan aynen topuklarım çok ağrıyor 1o dk yürüsen bilr sanki saatlerce ayaktaymisim gibi ağrı oluyor
Matmazell Seyhanncan 😊 havalar biraz daha ısınsın çıkın sizde eşinle canım çok güzel oluyor elele mis gibi 😍