Tugbamom kızlar çatı muaynesi için Salı günü nasipse doktora gideceğim normalde doktorum 37 ye girdiğimde çağırdı Ama ben ne olur ne olmaz diye biraz geç gitmek istiyorum 37+5 te gideceğim siz çatı muaynesinden ne kadar sonra Doğum yaptınız
[silindi] Tugbamom 38de ilk muayenemi oldum. Şuan 40+2deyim şimdiye kadar 3 defa oldum hala doğurmadım😂
Linaelf Tugbamom hemen her muayenede Doğum olcak diye birşey yok kızlar bende 36. Haftamda oldum hiç bi sıkıntı da yaşamadım
Tugbamom [silindi] ay bende belki doğururum diye Salı’ya herşeyi hazırlıyorum 😂 bi umuttu ama bu mesajı görünce bi an üzüldüm 😂
xwprensesannesii Tck anlatırmısın nasıl oluyor ya doktor bakıyormu yoksa kafası başka yeremi dönük benim doktorum erkek bide genç baya utanıyorum 😂
[silindi] Tugbamom 10 gün öncede nişanım geldi bunuda belirteyim🤣 gelmeyince gelmiyor yani🤷🏼♀️ Herkesin doğumu farklı tabiki aynı olacağız diye bir kaide yok ama çatı muayenesi illa tetiklemiyor onu diyebilirim ☺️
[silindi] merve1777 rahim ağzını tıkayan bebeği bakterilere karşı koruyan tıkaç. Kiminde şeffaf geliyor kiminde lekelenme şeklinde sümüksü bir parça😄
Leylak83 Tugbamom bana saçma geliyor... neden çünkü sonuna kadar ilişkiye giriliyor ama doktor parmağını sokunca mi doğum gerçekleşecek... bence mantıklı degil...
Tck xwprensesannesii aynı benimde öyle erkek ve genç ama ben kendimi hiç kasmadım düşünmemeye çalıştım anlık oldu bitti yani. Üzerine zaten bir örtü örtüyorlar doktor bakmıyor bile hemen de bitiyor 😊