busekndms Selam kizlar 11+6yim ama bebekle ilgili hiç bişey hissetmiyorum normal mi? Yesil limon buyuklugundeyz🤭
PsikologKubraUstaalioglu busekndms Ben de haraketlerini hissedene kadar çocuğum olacagına inanmıyor ,hissetmiyordum rüyada gibiydim 🙈 Hazırlıklara başlayınca,karnım da büyümeye başladıkça anne olma hissini en derinden hissetmeye başladım ❤️
GuelGltkn busekndms ilk basta bende öyleydim ilk gebelik bende de. Cok tuhaf hissetim hamile degilmisim gibi simdi 20 haftaligiz artik tekmeleri hissediyorum ve göbek te büyüymeye basladi nihayet 😄 artik hamile gibiyim sende se sonradan gelir bence hele bi göbek falan büyüsün
Dudus busekndms aynen bnde 13.haftadayım ama hiç hissetmiorum her muayene ultrosonda aa bebek var orda der gibi oluyorum inanamıyorum 😂
busekndms Hıc kıprasmıyor bıle bırde kıloluyum 70 ile hamıle kaldım supriz sekılde, 73 oldum bıle kılodan geç hıssetme durumu olur mu😒🙄
kyr9324 busekndms Ben 15+3 üm zayıfım ama hissetmiyorum erken sayılır çünkü bence 3-4 haftaya hissedicem 💙
PsikologKubraUstaalioglu busekndms daha çok minik ama zayıf da olsan hissedemezdin ben 19. Haftada hissettim 😊
yigitmom_ busekndms adete gore bende 11+6 ama ultrasona gore 12+6'm ve seninle aynı durumdayim hatta bazen unutuyorum hamile oldugumu yediklerime dikkat etmiyorum sonra naptim ben falan diyorum😂😂
busekndms yigitmom_ Ultrasona goremı bılmıyorum, adete gore aynıysak ultrasona gore de aynı olur mu kı😀 benım bırde kusmam bas donmesı aserme hıc bıseyım olmadı arada bı dusunuyorum hamıle degıl mıyım acaba dıye😂🤭
yigitmom_ busekndms doktor bebegin 1 hafta önde gidiyor dedigi icin ultrasonu baz alirsak 12+6 oluyor😂 benimde bulantim oluyor ama kusmam hic olmadi bas donmesi oda ne 😂
Busimss busekndms kuzum daha hissedilmezmiş burada yaşayan arkadaşlar hep öyle diyorlar 17. Haftada falan hissetmeye başlamıyormuş en erken ☺️
SeLyy busekndms benimde ilk gebeliğim 16 hafta oldu bende hissetmiyorum canım . Hiç bulantı kusmam da olmadı bugüne kadar . Acaba bebek var mı diyorum karnımda 😊😊