Bitterinannesi Selin4335 yaa ilekte listemde 😍 İpek , gokce , doga , asya kafamda sadece bu isimler oturdu ama esim helsine bir kulp takiyo 😒🤔
BenMathilda guliii Yani Tuğra ile aynı aslında ama ğ siz yazıp u uzun okunacak şekilde de soyleniyor Osmanlı padişahlarının imza yerine kullandıkları, özel bir biçimi olan sembolleşmiş işaret. Kalkan, siper. Eski Türklerde Tanrı, Rab anlamlarına gelir.
Selin4335 Bitterinannesi eşim de alya istemiyordu yanına İpek koydum İpek alya olacak eşler fikir beyan etmediği gibi beğenmiyor😁
guliii Kız: İlay (ülkenin en güzeli) , Aylin (ayın etrafındaki ışık) , Gülce ( gül gibi güle benzeyen) , Gülferi ( gül ışığı ) , Gökçen (güzel,hoş kimse) Erkek: Giray (kuvvetli), Uras (talih,şans,yiğit...) , Akın (güçlüklere yılmayan) , Aybars (ay gibi güzel ve temiz pars) , Utku (üstünlük,zafer)
Bitterinannesi Selin4335 kesinlikle oyle sen bak diyorum bakmiyorda 6 aylik olduk hala isim yok en cok aserdigim meyve ile sesleniyorum artik cocuga 😂
guliii Bitterinannesi erkekler gerçekten ilgisiz bu konuda , bize daha erken ama eminim sonra yine böyle olacak