Fatma48 ozgegumus yap sende ve Bn haber ver olurmu valla var brndede inşallah benimledir bebeğim çalışıyorum aslında ilk zamanlar dikkat edilmesi gerekiyormuş ama çok korkuyorum 🙏🙏🙏🙏
Mrvgns ozgegumus benim ovülasyon da 2 gün oldu koyu çizgi geçen ay ile birlikte çekmiştm bak https://resmim.net/preview/IozieE.jpeg
ozgegumus Mrvgns bak ne guzel 4 ve 5 de yakalamissin sen ben hic bu kadar koyuluk olmadi dun yaptığımda oldu sadece epey koyulasma ama adete 3 4 gun var bakalim ☺️
TunarinAnnesi Mrvgns Ben varim Canim hen yumurtlama hen catlama yakaladim degerlendirdim 20mayis adetim InsAllah gelmez 😂
Elifdurcakmeric TunarinAnnesi canım test yapsana çıkar eğer varsa ben de iki gün önce yapmıştım testte pozitifi gördüm ama kan tahlili için gecikme olmasını bekledim bugün kan tahlili verdim pazartesi çıkacak inşallah 🙏🏻💫
Anneeeee Fatma48 allah bağışlasın benimde 3 gün var gebeliğe ama inşallah olmuştır benimde sana önerim çok dikkat et kendine iş yapma yorulma benim ilk gebeliğim iş yapmaktan düştü
Fatma48 Anneeeee yaa canım öyle tabide gerçi işim masa başı ama yinede uzanıyorum dosya filan alıyorum korkuyorum daha birde işerim 2 katlı üst kattayım arada merdiven VS. İnip çıkıyorum 🙏🙏🙏🙏
ozgegumus Fatma48 yukarilara uzanirken dikkat et merdivenden bir sey olmaz ama uzanmamaya calis sandalyeye yada tabure varsa ona cik canm