24fatma birdirbir sezeryanda zaten dikisin üzerinde band oluyo hava almıyo dependle ilgisi yok o zaman 😊
birdirbir 24fatma aynen zaten onların bağladıkları hasta bezi de orayı kapatıyor. O konuda sıkıntı yok. 😌
24fatma 78yenianne kac kilosun ki. Bende kararsiz kalmistim eve egelip actim baktim kucuck bisey cikti cok güzel kilot gibi vucuduna oturuyo al bence
Sekerportakalim Senemhifa ben sezeryan yaptım çok rahat kullandım iyiki almışım dedim şimdi yine sezeryan olcak çantanın olmazsa olmazı depent
24fatma Sekerportakalim benim ilk dogumum olucak büyük ihtimallede sezeryan bazıları sezeryanda kullanilmiyo falan dedi ama aldim baktim bence cok kullanışlı o kadar yogun kanamada kesinlikle olmasi lazim
Elmassfll 24fatma depend çok kullanışlı iyi ki almışsın ben sezeryan oldum ve çok rahat ettim dependle
Sekerportakalim 24fatma kesinlikle hiç sızdırmazlık yapmıyorum ve dışarıdan da hiç belli olmuyo gecelikten felan ben çok aşırı rahat ettim iyiki almışım diyorum o kanamaları pet yetişme zaten hasta bezi de rahat değil
Aesra Bende şimdi aldım fakat internette ki ile şoktaki dış paketi farklı acaba arasındaki fark ne ve gece büyük boy yazıyor
24fatma Aesra şok dan aldığım depend heryerde gördüğüm dependin aynısı gece olan büyük boy icinde 9 tane var büyük boy daha iyi sizdirma yapmiyo camasirimiz batmiyo
Aesra 24fatma resimi vardı internette gördüğüm sadece kilot resmi var, şoktakinde boydan kadın resmi var
Nata97 Ben 3tane aldim ama paket halinde degil. Zaten hastanede takiyorlar ben isimi guvene almak adina biraz da olsa aldim. Zaten ilk Gun kanama fazla oluyor sonraki gunler icin uroloji hastalarin kullandigi pedlerden aldim(normal gece pedlerinden daha buyuk) ve rahat diyorlar, normalleri dikis Falan olunca can yakiyor ve kuru olmuyor altimiz.
Vctry1706 Bende 2 ay önce normal doğum yaptım iyi ki almışım dediğim şeylerden biri lydi depebd ben 81 kilo ile doğuma girdim orta boy almıştım ben çok rahat oldu yalnız hastanede bebek bezi gibi yanları açılan hasta bezi istiyorlar çünkü sık sık gelip dikiş kontrolü kanama kontrolü yapıyorlar deoend ile zor oluyor ama eve geçince deoen kullandım çok çok rahat ettim
24fatma Vctry1706 büyük ihtinalle sezeryan olucam dönmedi bebegim bende 80 kiloyum suan hastanede nornal kendileri iki kere hasta bezi bagliyolarmis zaten daha sonra kendin depnd yada ne takakrsan takiyosun sıkıntı olmaz inşallah 😊