defne_gunes 3melekannesi ovulasyon kullandm ben 15 inde koyu çizgi çıktı 15 in akşamı 16-17-18 koyuydu 18 in gecesi 19 u gibi silikelşmeye başladı. bi uygulamada 29 u gösteriyor adet gününü diğerinde 1 haziran diperinde 2 🙄
3melekannesi defne_gunes inşallahbvardır sendede🙏 döngün kaç günde bi bnm 30 günde bi oluyo her ay aynı gün yani
defne_gunes 3melekannesi cnm değişiyor bnm 🤦🏼♀️ Geçen ayda ovulasyon kullandım ozmn 15 indeydi yine koyu çizgi , 29 nisanda regl olmuştum akşam. değiştiği için kestiremiyrm işte:/
Mervezngn 3melekannesi inşallah vardır ve sağlıcakla kucagına alırsın😚 bizde detaylı ultrason geldik dua ette temiz sonuçlarla cıkalım
defne_gunes 3melekannesi Tabi hayırlısı cnm bir takvime göre 5 günüm var daha belki ondn çıkmamış olblr
aseturhan Belsii_20 benimde aynı ötle bu ayda ümidini kestim ve etrafımdaki herkesten hamileleik haberleri alıyorum :((
3melekannesi defne_gunes evet predictor ama 2 çeşiti var bi erken bide bu kullandığım gün geçince yapılan var bn bide internetten almış test erken gösterenden o gelene kdr öğrendim bn yarın geliyo anca😂