Esrayusuf Fatmisko bende Yok o zaman olsa mutlaka çıkar ben yumurtlama sonrası döllenme yerleşme tamamlama gününü söyledim 14 gün olarak
Esrayusuf Fatmisko aynen cuma günü yapıcam tekrar o zamanda çıkmazsa yoktur Zaten sende dudak kuruluğu dudak çatlaması oldu mu
Fatmisko Esrayusuf canım ben bir gün öncesi yaptım testte çizgi yoktu birgün sonrası tekrar yaptım çıktı Yok bnde aşırı uyku var şuan başım dönüyo sürekli kasık ağrılarım arrttı ama oruç tutuyodum ozmn çok kuruyodu susuzluktan ölcek gibi oluyodum belkide senin biraz geç döllenmiş olabilir belli olmaz
Esrayusuf Fatmisko benim susuzluk olmadı hiç oruçta ağzım kurumaz bugğn susamadım ama ağzım kuru dudağım patlamış uyandığımda uyku olarakta öyle uykum falan Yok önceki gebeliğimdede hiç uyku isteğim yoktu inş olur canım dua et bol bol etiketlerim seni var ise
Esrayusuf Fatmisko inş canım mutlu hamiş bolca dua et inş bende güzel haber veririm sana ismim Esra duanda söylersin canım 😘
Niluferrmeric7 Bende test yapmak icin ayin 30 unu bekliyorum sabirsizlikla 😁islah hepimiz mutlu haberler aliriz
ecemmp- Kızlar adetime 12 gün varken 2-3 gün pembemsi kahverengi leke geldi sonra 2 gün gelmedi bugün adetime 7 gün var ve adet oluyormuşum gibi kan gelmeye basladi ama adet öncesi agrım olurdu olmadı yaşayan var mı daha önce hiç böyle olmamıştım
3melekannesi ecemmp- ben ilk kızıma hamileyken erken olmuştum bitti 2 gün sonra test yapmıştım üstüne görmüşüm çıkmıştı
Ggggggggggg 3melekannesi Canım Allah bi daha yaşatmasın inşallah 🙏🏻 Herhangi bişey kullandın mı normal bekliyo musun? Benim de 2 Haziran gün geçmiyor 🤭
3melekannesi Ggggggggggg Allah razı olsun normal bekliyorum bişe kullanmadım daha ilk denemeydi anca cesaret edebildim🤗
Ggggggggggg 3melekannesi inşallah nasip olur canım benim sağlıkla kucağına almak 🙏🏻 Zor bi süreç cidden bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim 😂
aseturhan 3melekannesi ben de 29 mayısı bekleyenlerdenimm 🥰 ama hiç belirti yok bu ay benimde tutmadı galiba
3melekannesi aseturhan daha 7 günümüz var belirti olmadan öğrendim diğer hamileliklerimi ne bulantı ne ağrı oldu sadece son gebeliğimde günüm geldiğinde öğrenmiştim gebeliği ağrım vardı birtek