Deletedmom0036 Kızlar gebe olduğumu yeni öğrendim, karnım acayip şiş gören 4 aylık der rahat yani normalde de hafif göbeğim vardı ama hani ama bu şişkinlik yani nasıl geçicek, ilk zamanlar herkeste oluyor diye duymuştum
Ema Deletedmom0036 çok normal ilk aylarda öyle olması gaz ve şişkinlik mahvediyor insanı ilk zamanlar
Brcnalprsln Deletedmom0036 gecmiyo bende gecmedi 5 aya 1 hafta kaldı şişlik devam ediyo tabi bünyeden bünyeye de degisiyo
Yasosss Deletedmom0036 benimde ilk başlarda öyle olmuştu biraz yüzümde şişti hatta ama sonra normale döndük geçer bence .
Ema Deletedmom0036 aynen canım herkeste olan bişey patlayacak gibi oluyordum ben hatta karnın ne çabuk çıktı diyenlere şişkinlik diyordum şimdi 31 haftalık olduk bayadır yok o sıkıntı
Deletedmom0036 Ema ilaç falan veriyor mu doktor şişkinliği var dersem? , daha gidemedim doktoruma şehir dışındayım diye
Ema Deletedmom0036 bildiğim kadarıyla bunun ilacı yok hem hamileyken gerekmedikçe ilaç kullanmak iyi değil
Deletedmom0036 Brcnalprsln okadar sürüyor mu ya, arkadaşımla dalga geçmiştim karnım çıktı hemen diyince bende gazdır o deyip gldüydüm geldi başıma 😂