Missteacher Dilrubazehra Kızıltepede görev yaptığım için Cihanpol hastanesine gidiyorum doktorum Mem Arjen. Doktor çok iyi memnunum ama çok kalabalık.. 37. Haftamdayım doğumu da orda yapacağım inşallah 😊
Denizroj Dilrubazehra ben mardin parka gidiyorum ayşegül baylas var en başından beri ona gidiyorum gayet de memnunum. 28+ 2 deyim şu an
dilekug Dilrubazehra su an hem adem ozdene hemde mardın park şahin beye gidiyorum. Doğumu ikisinden birinde de yapabilirim. Ya da diyarbakır memorıala gidebilirim 😊 kafam çok karışık yani 😊😊
Dilrubazehra Missteacher kızıltepe çok uzak kalıyor bende savurda görev yapıyorum merkez bir saat malesef😞😞
Dilrubazehra Denizroj bende ona gidiyorum bakalım hayırla kucağımıza alırız inşallah bebeğimizi doğum ücretini sormuşmuydınuz ne kadar acaba?
Denizroj Dilrubazehra daha Dilrubazehra daha konuşmadım ben ama normal doğum 700, sezeryan 1000 diye duydum geçen gün
Dilrubazehra Biz memleket e gidecektik ama riskli olduğu için gidemiyoruz kafam çok karışık nasıl olacak diye 😞 savurdayız merkeze bi saat diyarbakırda serklaj oldum ordaki doktorlar çok iyiydi ama olası doğımda Diyarbakır çok zor iki saat çünkü 😞😞😞