Ecrinbzkrt Deletedmom0036 benım yemek borumda ve suan kullandıgım bu programda olcagı yazıyor ama maf edıyor bugun doktoruma sorucam bende inş bı cozumu vardır
Deletedmom0036 Ecrinbzkrt gaviscon verir büyük ihtimal, o bana çok iyi geliyordu gebe kalmadan önce de bazen mide problemi yaşıyordum kabızlığa da iyi geliyor hamilelere genelde onu veriyorlar ablamdan biliyorum
eglhnztrk Gizemabc merhabalar. Üç haftalıkken nasıl öğrendiniz, benim adete sekiz gün var çok erken biliyorum ama mesajınızı okuyunca acaba öğreniliyomu erkenden diye merak ettim☺️
Deletedmom0036 eglhnztrk canım ben de öyle öğrendim adet döngüsü kısaysa öyle oluyor bnm 25 gün mesela 11.günde yumurtluyorum 9 gün sonra yani 3. Hafta gebeliğimi öğrendim silik çıktı pazar 24.gün test yaptım 60 çıktı değerim 😊
Gizemabc eglhnztrk reglim 18-20 nisanda bekliyordum. 21 nisanda evde test yaptım çift çizgiyi gördüm. 23 nisanda doktora gittim kan tahlilinde çıktı. Doktorum bebeğimin geç döllenmeden dolayı 3 haftalık kadar olduğunu söyledi.
eglhnztrk Deletedmom0036 benimde 25-26-27 günde bir normalde. İlk hamileliğimi 28. Günde öğrenmiştim mesela betam 420 idi. En iyisi dört beş gün daha bekleyip öyle test yapmak. Teşekkürler ☺️