Ozgesirin 30 hafta 2 günlük gebeyim bebeğim ters duruyor ve olması gereken kilodan fazlaymış başına gelen varmı? Bebek nasıl düzelir ve bebek nasıl fazla kilo almaz
Pnrvlkn Ozgesirin bebek kendi kendine düzelicek canım seninle aynı hafta ve gündeyim 1 ay önce gittiğimde benim kızım tersti dün gittim düzelmişti şimdi ters olması önemli değil önemli olan doğuma yakın hayla ters olup olmaması
Esa Ozgesirin kilo için bişey diyemem ama benimki 32. haftadayken dönmüştü daha vakti var yani sıkıntı yapma kendine
Selvis Ozgesirin yağlı ve şekerli şeylerden uzak dur canım . Ben de son 3 haftada kilosu artmasın die muz kaşar süt ve kuruyemiş ve tatlıyı bıraktım 😊 bebek dönmesi hakkımda bi bilgim yok ama bence onun için yapabilceniz bişi yoktur beklemekten başka
Ozgesirin Pnrvlkn canım görmedim cevabını kusura bakma. Bebekte biraz fazla kilo almış 1.750ydi doktor çok kilo almış böyle dedi. Dikkat etmen lazım dedi korkuyorum😪
Ozgesirin Ben anlamadım doktor onu ye bunu ye şunu ye diyor yiyincede çok kilo alıyor bu kez niye yedin diyor 🙄
Ozgesirin Pnrvlkn kuzum ben 53 ile hamile kaldım şuan 68 kiloyum 15 kilo aldım 😪. Alamıyorum diye çok üzülüyordum birden alıncada karnımda yağlanma olmuş. Dikkat etmem lazımmış.
Pnrvlkn Ozgesirin bende alamıyordum ama maşallah iyi almışsın 🙃🙃 artık dikkat et muz kaşar peyniri ceviz fındık uzak dur kilo yapıyor çok yağlıda tüketme
Ozgesirin Pnrvlkn vallaha oruç bile tutmayı düşünüyorum 😂😂 tabikide şaka 😂😂 ama kendime gelmem lazım yoksa sezeryan olacakmış. Ve ben çok korkuyorum sezeryan dan 🙄
Pnrvlkn Ozgesirin rabbim yardımcın olsun dikkatli olduğun sürece bence sezeryan felan olmazsın ama bazı kişilerin bünyesi hamileyken hemen alıyor elinde olmadan öylw bi durum gibi senin ki
Pnrvlkn Ozgesirin benden sadece 150gr fazlasın ama çok fark yok bana normal dedi bide senin aldığın kilo daha çok sana yaramış bende de bebeğe