Fenci Kızlar Buğra ismini çok beğeniyorum ama tabi iş ciddiye binince insan anlamida güzel olsun diyor biraz araştırdığım kadarıyla erkek deve demekmiş onun için biraz vazgeciyor gibiyim güzel anlamı olmalı diye ama vazgecemiyorumda çokda hoşuma gidiyor kararsız kaldım yani fikri olan varmı yada araştırma yapan bu isimle alakalı 😊😊
Eminehm Fenci Canım bende oğlumun adını Buğra koyucam inşallah dediğin gibi erkek deve demek ama dinen koyulmasında bi sakınca yokmuş çok beğeniyorum ve vazgeçemiyorum bu isimden o yüzden koyucam 😄
Breub Fenci bend e buğra ismini çok seviyorum eşimi ikna edemedim buğra Rahman olsun diye buğra kuranda bura diye geçiyor ben çok araştırdım
Doga_deniz Fenci bizim bi tanıdık da buğra istiyodu anlamı yüzünden tuğra koydular belki fikir olur ☺️
Denizanne Fenci eğer oğlum olacak olsaydı bende buğra istiyordum adını. Anlamı hakkında hiç bir fikrim yok ama gerçekten hoş bi isim canım
Fenci Eminehm bende aynı şekilde başka isimlerde düşünüyorum ama gene içimde biyerlerde hep Buğra var😍😊😊
cansuuhakann Fenci Buğra aynı zamanda ilk müslüman Türk olan satuk buğra hanının adı. Tabi müslüman olunca isim değiştirmiş ama iyi insanların isimleri konulabilir diye düşünüyorum.
xwoman Fenci benimde ikizlerimden birinin adi arda digerinin adi buğra olacak Insallah :) bencede guzel isim