Annelik61 Dlntrn benimde adet günümde yaptım 39 çıktı doktor emin olamadı Hatta dış gebelik falan dedi ama Allah’ın izniyle bugün keseyi görmeye gidicez birşey çıkmıcak inşAllah
DilanAtabey Annelik61 canm bnde keseyi yarn qörmeye qdicem de senın betan kac suan hc baktrdn mı bn salı qünü baktrdqmdan 3983 olmustu buqn yne qdip kan vercm yarnda doktora qdicem kese içn merak ettm seni en azndan senin betanı öqrenmş olurm içim rahatlasn🙏
Annelik61 DilanAtabey ben 1 hafta önce yaptırdım 1103 dü canım Dahada hiç baktırmadım ama 1 haftaya fazla artıca için kese gözükür Seninde gözükür tahminen canım
Mlssa Dlntrn Benim 3 gün gecikmede 120di canım.Bence değer iyi gibi 2 katına cıkması gerekiyormus..Hakkında hayırlısı olsunn☺️❤️
dorukcumm Dlntrn hamilesinizzz gözünüz aydın 💜 daha ilk haftalarında olduğu için yavaş yavaş hafta hafta yükselmeye başlıcaktır 🤗
Veranur Dlntrn adet tarihimin üzerinden 9 gün gecmişti degerim 11,7 idi bende senn gbi umutsuzluga kapılmıstım fakat cok şükür gebeyim canım inşaallah sende öylesn hayırlı olsun şimdiden❤️
DilanAtabey Annelik61 inş qözükür canm buqn tekrar kan vercem bakalm ne kdar artmş yarnda kese içn qdicem