Gulmira Meraba kizlar benim adetim anormel olmaya başladi hamile kalmak için doktora gittik ve hormon testi istedi testestron hırmonum 1 tik yuksek çikti, diğer hormonlar normal eşimle birlikteydik doktor erkeklik hormonu yuksek eşinizin dediğinde çok utandim resmen yerin dibine geçtim sanki eşimde artik bana başka gozle bakiyo gibi geliyor akşam kavga ettik benim psikolojim çok bozuldu oyle erkek gibide bi karaktere sahib değilim anlamadm çok kotuyum kizlar sizinle paylaşmak istedm çok utandm eşimdan çok ağladm eve geldikten sonra akşam 😓😓
Esa Gulmira buna aglanilir mı hiç ne var bunda benimde erkeklik hormonum yüksekti doktora tek gitmiştim eve gelince eşime ben söyledim erkeklik hormonum yuksekmis erkek erkeğe takılırız artık demiştim 😂 sana etkisi tüylerinin hızlı uzaması olur bide çok yukselirse sesin kalinlasir e fazlada yüksek değilmiş neyi kafana takiyorsun basit bi hormon bozukluğu bunda utanılacak bir şey yok emin ol eşinin bakışı normaldir sen böyle düşündüğün için bakışlarına anlam yukluyosun
Deletedmom143 Gulmira canim neden agliylrsun ki?benim arkadasimda oyleydi sendende coktu onda ilac aldi doktor progestan vrrmisdi ona bildiyim kadar evet Simdi 2 haftaya falan bebeyi olacak🙈🙈🙈
hunilimom Gulmira ağlama uzul me benim bi tanıdığım çok yüksekti erkek gibi siyah ve kalın kılları vardı ilaçla düzeldi
Canoglumbenm Gulmira alemsin yaa 😂😂😂 erkeklik hormonu demek erkek olmak değil ki 😂 Allah napmasin seni ya 😂 o hormon yüksek olunca tüylenmen fazla olur ve gebe kalman zorlaşır sadece. Sakin ol öyle saçma şeyler düşünme sen
Gulmira Esa off ya bilemmiyorum morelim bozuldu sabah işe giderkende benimle eskisi gibi değildi akşam kavga ettik belki o yuzdende ola bilir ama tuylenmem gerçekden var hizli uzuyor ama ses kalinlik falan yok
Gulmira Deletedmom143 inşallah banada doktor oyle soyledi çabuk iner dedi ne bileğim eşimin yaninda çok utandm reamen kilitlendm doktora bişe soramadm
Gulmira Mutlulugumm polikistik overde oluyormuş testestron yuksek olunca inşallah bende ilaç alicam gebe kalirim
Gulmira Canoglumbenm offf bilmiyorum eşimlede aram bozuldu o yuzden bugun benle konuşmuyo bile dun kavga ettik çunku benim morelim bozuktu ona beni sevmiyosun benim yuzumden çocuğumuz olmuyor diye çok uzerine gittim benden kustu 😓😓 oysaki biliyorum çok seviyor beni
Canoglumbenm Gulmira kız yapma yazık. Küsme kocana. Kendini de suçlama. Git konuş eşinle. Kalplerinizi kırmayın. Olur inşallah sıkma canını sen. Benim de 5 sene sonra gelicek inşallah 25 haftalığım şuanda. Vakti ve zamanı var kuzum. Sen bol bol dua et. En kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah Rabbim bu mübarek günlerin hatırına 💜💜
SuzannaSulek Canım benim testosteronum normal bi bayana ıranla 10 kat fazlaydı. Ve polikistik overim ve miyomum vardı.LH yüksekti... Hamile kalabildim. Ayrıca biraz sinirli biriyimdir😂eşim dalga geçer erkek gibi benim hatun döver arada beni diye 😂😂😂hormonal birley yapacak birley yok. Bana tek sıkıntısı kıllanma oldu. Onun dışunda bayanlara ilgi falan duymuyorsun yani uyanma 😊😊😊😊ayrıca erkeklerin de soerm sayıları düşük olabiliyo, öyle durumda sen de kısır diye mi düşünürdün eşin için.. utanma yani ılabilir böyle şeyler
Gulmira SuzannaSulek canm bande sadece tuylerim hizli uzar başka problemim allaha şukur yok ama zannediyorumki eşim benden erkek hormonu yuksek diye soğurmu diye saniyorum yaa eşime çok kotu davrandim dun doktordan geldikden sonra😔😔 yarin iyice doktordan sorucam eşimin yaninda belki içimi rahatlaticak bişe söyler eşimde duyar herkesde varliğini bu hormonun abartiyoda ola bilirim offf😬
SuzannaSulek Gulmira korkma, uyanma canım. Biraz sen kötü etkilendiğin için eline sert çıkmış olabilirsin, hassas olmuş olabilirsin. Sen içini rahat tut, karı koca ilişkisini bozacak vahim bir durum değil 😊😊😊