Hamileanne ssabriye rabbim sana sağlıklı evlat nasip etsin tez zamanda güzel haberi alırsın inşallah selam ve dua ile 🌸
Zeytinusss ssabriye rabbim bu güzel duyguyu en hayırlı ve yakın zamanda yaşatsın sana canım benim ❣ inşallah
Ogretmen ssabriye bende vuruldum. Bugün 11. Gün inşallah tutmuştur 🤲🏼 Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
tubisAslan Evet hamile kadının duası kabul olurmuş kızlar bizler gibi bebiş isteyenler için dua 🙏🏼 edin Sağlıkla sizler evlatlarınıza kavuşun Evlat isteyenlere de Rabbim tez zamanda nasip etsin inşaAllah 🙏🏼
ssabriye tubisAslan Amin canım inşalah tutar rabim bekleyenlere versin hecanla sabırsızlıkla bekliyorum sağolasın Duaların için 😘🤗🎈💕
Arzu_33 Canım ben de olmuştum çatlatma iğnesi ben de 1 senelik evliydim şimdi 31 haftalık ikizlere hamileyim rabbim sana da nasip etsin inşallah 🙏🙏
ssabriye Arzu_33 Amin Arzucum işallah biran önce bende kalırım güzel dileklerniz için çok teşekkür ederim canım ☺️ 🙏
ssabriye Zeytinusss işallah çok istiyorum Rabbim biran önce işallah nasip eder çok teşekkür ediyorum beni çok sevindirdiniz Allah sizden razı olsun 🙏❤️
ssabriye Merhaba cnm çağlatma inesi vuruldum Arada belime kasılmalar arılar giriyor yarın kan vericem