kocisininprensesi Tugcehar87 çok saol canım benim. Daha kolay doğumlar sizlere nasip olsun inşallah ☺️🙏🏻
yagmurtpl kocisininprensesi çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla kavuşuruz biz de yavruma, Allahım sağlıkla bize bağışlasın yavrularımızı bir ömür inşallah ❤️🙏
kocisininprensesi yagmurtpl inşallah canım benim. Evlat bambaşka. Evlat kokusu cennet kokusu. Rabbim isteyene aratmasın. Kucağını boş bırakmasın Rabbim isteyenlerin 🙏🏻
yagmurtpl kocisininprensesi amiiiinnn Allah razı olsun valla yazınızda mesajlarınıza içime su serpti iz, Rabbim hep gönlünüze göre nasip etsin inşallah 🙏❤️
Prenslerimveben kocisininprensesi Allah analı babalı büyütsün. 👱♀️Kızınında senin gibi bi anne olacağı günleri görmek nasip olsun inşallah. Öyle güzel yazmışsın ki duygulandım😔. Rabbim evinizden huzur ve mutluluk eksik etmesin. Bir ömür boyle sürsün aşkınız..💗😊
kocisininprensesi Prenslerimveben hepimizin yuvaları mutlulukları huzurları daim olsun inşallah. Sizlerede hayırlı sağlıklı bir evlat dilerim. İnşallah kolaylıkla sağ Salim alırsınız yavrunuzu kucağınıza 🙏🏻
Mirayhira Allah analı babalı büyütsün canım darısı doğum için gün sayanlara 😊 baris çorabı neden giydirdiler onu anlamadım
kocisininprensesi Mirayhira inşallah hepiniz kolay sağlıklı doğumlar yaparsınız. Varis çorabını pıhtı atmasın diye giydirdiler. Taburcu olana kadar kaldı kuzum☺️