Cagla1509 MerveTaer sütün gelmis canim hayirli olsun 🙂 benimde erkwn geldi geliyorda hala kimseye soyleme nazar degiyor geri gidiyor 😊
Cagla1509 MerveTaer insallah gelir sen sut yapici seyler ye bol bol hurma ye. Kasar peynir sutic ve muz ye saglikli dogumlar canim
Sefaat Hanimlar bendende turuncu renk bi sivi geldi o neden olabilir beyaz olsa ilk sut diyolar genelde ama bu renkte gelen oldumu hic 31+4 haftaligim
Esraevrn Sefaat benim oldu aynı sizin gibi çamaşırımda kurumuş kan lekesi gibi duruyordu doktoruma söylemiştim çok normal demişti korkulacak bir şey değilmiş yani
Gzd Sefaat cnm bendende kahverengi pembe gibi gelmişti geçtiğimiz hafta, doktor normal dedi içerde beklediği için renk değiştirebiliyo demişti
Yakubum MerveTaer evet banada öyle dedi kaşıma oynama hem ağrı yapar doğumda hem de sütün de azalma yapar demişti
AbdullahBraAras Ben 28 haftalıgım benden iki haftadır geliyor sarımtırak bi renkde doktorum oynama demişti rahmi ve agrıları tetikleyip erken doguma yol acabilirmiş yanı son trimester de normal bunlar 😍
Sblanne Kızlar bnde 22+4 haftalık hamileyim ama iki hafta fln önce çamaşırıma sarı leke halinden gelmişti şimdi de ara ara geliyor sizce de çok erken değil mi bilgisi olan var mı
deletedmom26 Sblanne ben de 22 de gelmeye başladı tabi azıcık bir şey çamaşırımda kurumuş şekilde gördüm bence normal