Sevallll Kızlar bende kontrole gittim 3 cm acılmam var sabah akşam gelmezse pazartesi yatış dedi 🙏😇 dua edelim birbirimize
Sevallll Serifeehorasan canım gün içinde hep hareketliydim hep aksamlari yürüyüş yaptim hurma çok yedim sayılmaz ekstra birşey yapmadım
Ayse68 Serifeehorasan Canim sicak dus iymi? Su sicakligi nasil olmali? Benimde hafiften sancim varda.
Sevallll Ayse68 canım bana duşa gir beline sıcak su uygula genitel bölgeye zeytinyagi süre bilirsin dedi ve ilişki önerdi aklınızda bulunsun merdiven in çık dedi birde
Fatovebebegi Nursemomm ahhh nerde 40. Haftam bıtıyor son 3 günüm ama ne sancı var ne açılma bu kadar bekleyıp de sezeryan olursam çok uzulurum
Fatovebebegi Nursemomm Salı kontrolum var Çarşamba bıtıyor 40 . Haftam ondan snr yatış yapıcaz dedı Cuma’ya kalır bence ılk sunı verıceklermıs o kadar bekleyıpte sezerryan olursam çok uzulurum hayırlısı artık
Nursemomm Fatovebebegi üzülme canm sonuçta bebeğin ve senn iyiliğin için hangisiyse o olucak hayırlı doğumlar 🙏🏻
Serifeehorasan Fatovebebegi benimde bu gece 40 doluyo yatın kontrole gidicem ne diyecek bakalım Benin ntsde sancı 70,80 lerde ama açılma yok
Sevallll Serifeehorasan Benim de 8 de yatış var Cuma açılma görmüştü suyun gelirse gel gelmezse pazartesi gel yat dedi 39+2 oldu dualarınızı eksik etmeyin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım 🙏😇