Hamileanne Betusm ben menüel aldım canım önce menüel al sonra lazım olursa diğerini alırsın boşa alıp kenarda durmasın boşa para vermiş olursun
Hamileanne Betusm evet normal eczanede satılan pompayı al gerçekten acil olarak lazım oluyo benim kızım ilk gün göğüs ucum yok diye süt pek içmedi hep uyudu sabaha kadar meme sancısından kıvrandım çok kötü bi sancı taş gibi olmuştu göğsüm onun için bile olsa kesinlikle al canım 🌸
Betusm Hamileanne belirli bir marka varmı peki e bebekte yada civilde de oluyor ya oralardan baksam olurmu yoksa eczaneden mi alayim bilgin icin cok teşekkür ederim 😍
Hamileanne Betusm benim ki bebedor du bence marka önemli deil eczaneden herangi bi marka alabilirsiniz bide pompadaki sütü dökmeyin çay kaşığıyla bebişe verin azar azar kolay üretmiyoruz sonuçta :) hastane çantanıza koyun göğüs ucunu çıkarmak için de lazım oluyor ben çektim siz çekmeyin :)
kocisininprensesi Betusm canım lansion un göğüs ucu kremi ilk emzirdiğin andan itibaren her emzirme de kullan. Yara olunca çok acıyor insanın canı. Rezene süt arttırmada etkili birde Ülker maltana her gün bir tane iç yetiyor
Betusm kocisininprensesi tamam teşekkür ederim canım benim dediklerini kaydetcem teşekkür ederim bende manuel bitane alayım dedim bakalım sabah nst ye giricem ordan cıktıgımda inşallah eksiklerimi tamamlıcam
kocisininprensesi Betusm göğüs pompasını ben üçüncü gün gece çok süt dolunca dayanamadım ağrısına nöbetçi eczaneden aldırdım. Manuel en uygunu yeterli oldu
Tgcmrt Betusm göğüs ucu kremi doğumdan önce kullanmaya başlarsan daha etkili oluyor. Ben 8 aylıkken sürmeye başlamıştım ara ara hiç yara olmadı
kocisininprensesi Betusm canım benim önemli olan bol sıvı alman ve dinlenmen. Ne kadar uyku ve su o kadar da süt demek. Ben sezeryan oldum ama yatağıma geçer geçmez maşallah emzirdim kızımı. Ama kendine İnan yapabileceğine. Emzirebilirim de :)
seher_unl Göğüs ucu kremi ve manuel pompa kızım doğduktan üç gece sonra bize nöbetçi eczane arattırdı. Sütüm hemen gelmediği için göğüs uçlarım boş boş emilmekten çatladı ve yara oldu. 3. gün sütüm birden geldi ama kızım hepsini boşaltamadığı için göğüslerim çok şişti o yüzden şimdiden alıp kenara koymakta fayda var 2. çantamın olmazsa olmazları arasında :)
Pelin86 Betusm gögüs ıçin kremi al kullanmaya başla istersen kuzenim öyle yapti .doktor doguma 1ay kala kullan demiş . Çok rahat etti hiç bisey olmamişti. Ben çok cektim uçuda yoktu . Bide böyle deniycem belki faydasi olur.