TubaMustafa Her ikisinin de anlamı çok güzel ... Mahmut maalesef ki gençlere çok verilmediğinden herkes esat demiş ama anlam olarak Mahmut çokça övülen demek.. yani çok güzel bir anlamı var.. Esat da çok mutlu saadetli demek. Bence koyarsanız Mahmeu Esat diye koyun... 😘 ikisi beraberken çok güzel
TubaMustafa Her ikisinin de anlamı çok güzel ... Mahmut maalesef ki gençlere çok verilmediğinden herkes esat demiş ama anlam olarak Mahmut çokça övülen demek.. yani çok güzel bir anlamı var.. Esat da çok mutlu saadetli demek. Bence koyarsanız Mahmut Esat diye koyun... 😘 ikisi beraberken çok güzel
Tiredmother sevmeh ben kıyamadım ya seçilemeyen için kötü bi durum yorum yapmıcam😄 ama bence bu şekilde yapmayın ya ikisini de koyun ya ikisini de koymayın 🤷🏻♀️
sevmeh Kızlar cevaplar için teşekkür ediyorum her birinize ayrı ayrı 🤗 Şöyle başlayım konuya cinsiyet belli olmadan önce eşim erkek olursa sen koy kız olursa ben demişti, ertesi gün gittik erkek çıktı tabi bizimki caydı ve ben intikam almak için bu postu eşimin teklifi üzerine kabul ettim. Ayrıca Esat onun babasının adıydı şimdi de ben cayıyorum en çok Esat olmasına rağmen konu kapanmıştır 😂😂 bu arada gerçekten Mahmut ismi çıkar diye bekliyordum şaşırtınız beni 🙈 öpüyorum hepinizi 😘😘
Askkokuluyavrum sevmeh 😂😂 keske anket yapmasaydım dedin demi ama Esat Mahmut koyun daha iyi olur kimse kırılmaz 😂