Fatmanurozgr Annelik61 ben 5de keseye gördü haftaya gel kalp atsı için demsti 6 haftalkken de kalp atısını duymuştum suan 17 haftalgm
Alpase Annelik61 canim ben 8 de duydum ama duydum mu duymadim mi belli degil bir saniye bile sürmedi tık dedi doktor kapatti hemen bu kadar yeter dedi neye ugradigimi sasirdim 1 yıldır bu anı bekliyordum cok kizdim doktorumu degistiricem 😡
Gulsah29 Annelik61 bende 6+4 te duydum ama çok derinden Cumartesi tekrar gidecegm 7+4 oluyır muhtemelen daha net duyulur
Annelik61 Kumru82 değişiyormu peki bu kişiden kişiye Ben yarin keseyi görmeye gidicem ama tahminen 6 haftadayım acaba duyarmıyım?
Kumru82 Annelik61 Değişir tabi canım ama 6 dan önce duyulmaz diye biliyorum ben 4+6 da keseyi 7 de kalp atısını duydum
Ceren7s Alpase İnternette arastirirsaniz kalp atisi in kisa dinletilmesinin sebebini anlayabilirsiniz doktorunuza kızmayın bebege zararlı olduğu İcin hatta korktuğu için az dinletiliyor
Alpase Ceren7s ya biliyorum zararini ama nasil anlatayim neredeyse hic dinletmedi bu ilk duymamizdi en azindan biraz daha uzun dinlete bilirdi zaten bundan sonra dinletmezler kontrol olur dediler hevesim kursagimda kaldi
Ceren7s Alpase benimkinde ses cok kısıktı duyamadım bile ama kardeşim duymus onemli olan atması diye hic zorlaması atsın yeter ki ben ultrason fotoğrafındakine baksam yeterli