Filizert 18 hafta 4 günlük gebeyim cinsiyet öğrendim 15 haftalık Ken erkek denildi dün gittiğimde ise kız denildi anlamadım bişey 😣😂😂 yine değişir diye koruyorum aslında doktorların azizliğine uğradım ☺️
Esra23 Filizert Detaylı ultrasonda kesinleşiyor onun öncesinde değişme ihtimali çok yüksek . Bizim 17. Haftamizda kız dedi 20. hafta detaylı ultrasonda erkek olduğunu öğrendik
Fatmanurozgr Filizert benmde sürekli kız erkek kız erkk denildi en son erkk denildi yinede detaylı ultrason beklcm. Emin olmak için 😊
Periihsnva Filizert kizin erkeye donmeyini anladimda erkek nasil kiza donuyo hep duwunuyorum bilemiyorum🙄
sevgitekes Filizert bacak arasını kesin net size gosterdiyse doğrudur banada iki kere erkek demisti 15+3 te kıza benzetti yarın yine gidicem kesinleşir inş bakalım ne diycek 16+3 oluyoruz sağlıkla gelsin de 🙏
Filizert Esra23 ben inanmıyorum işte hergün Bi doktora gidecem yani bıraksalar 😂 çok kötü bişey kendini ona odaklıyorsun sonra başka bişey diyorlar
pptya01 16 da erkekdendi 21 gibi sanırım detaylıda kız dendi 38 olsuk hala kız dsniyor ama doğurmadan inanmam büyük şoktu 😂
Esra23 Filizert Aynen öyle biz büyük şaşkınlık yaşadık erkek dendiği zaman 😂O yüzden detaylı ultrasona kadar bekle derim ben ondan sonra değişme ihtimali yok 😂😂
Filizert Fatmanurozgr gönlümden geçen olmasını çok istedim çok istedim diye belkide böyle oldu 😂 rabbim hayırlısını versin hepimiz için cnm sağol 😘
Filizert Esra23 kaç ayında oluyor detaylı ulturason peki siz kaç haftalık Ken gittiniz 😂 evet tam bir hayal kırıklığı
Esra23 Filizert 20. Haftada gittik detaylı ultrasona kız olduğundan o kadar emindikki doktor bizi ikna edene kadar yarım saat uğraştı 😂😂
Filizert Esra23 😊😂 Ben şuan bile inanmıyorum valla belkide inanmak istemiyorum dur ne biliyim çok fena şok oldu ben böyle beklemiyordum 😂
Filizert Periihsnva ah Bi bilsem 😄 erkek dedi sonra dedi ki kız ayırt edemiyorum diyodu Bi de ben inanmıyorum ayrıntılı Bi olsun da da net öğrenrm😄
sevgitekes Periihsnva Oluyo bize iki kere erkek dendi en son kıza benzetti yarın 16+3 üz inş kesinleşir gösterir bebeğim
Filizert sevgitekes amin inşallah ben 15 haftalık Ken erkek denildi 18 haftayken kız denildi bakalım ayrtınılıda belli olcak cnm amin inş hepimizin bebişi sağlıkla gelsn 🙏👍