Hafsamm Qsahin biliyorum canım prolukton depot değil mi bana da doktorum gebe kaldığını öğrendiğin an o iğneden yaptıracaktıracaksın dedi. Ama şimdi zor buluyor bilseydim böyle hallere düşeceğiz alırdım zamanında 😔
Qsahin Hafsamm biliyorum sizin daha önce düşüğünüz olmuş allahım bu mübarek ayda inşallah size de nasip eder
Eternal Yaaa başka kimsede yok mu iğneeee???? 1 tane daha yaaa 1 tane daha lazım 😔 ne olur elinde var olup kullanmayanlar allah rızası için yardımcı olun bizlere 😔
Eternal Oges sizden haber bekliyorum hala bi umutla 😔 ilaca bakabildiniz mi? Elimde 1 tane olması lazım demiştiniz ????
Oges Eternal yarın gönderebilirse eşime göndertiyim instagram Facebook hesabım yok burdan adresi verin siz
Eternal Oges canım adreste noyu yanlış yazmışım 😔 no:18 değil no:8 Birlik mah. 832 sok. No:8/5 Esenler-İstanbul necla dağtekin adına
Eternal Oges canım ya ben sana adresi yanlış yazmışım sanırım no:18 değil 8 Birlik mah. 832 sok. No:8/5 Esenler-İstanbul necla dağtekin adına
kyr9324 bu iğneden banada lazım bulamıyorum düşük tehlikem var kanamam var 18 gündür,rahimde kasılmalarım ve rahimde yumuşama varmış 😞 Lütfen gören duyan bilen elinde fazla olan varsa banada ulaşsın
Eternal Mergen lütfen çok teşekkür ederim. Adres yukarı da yazıyo eğer instragram yada face kullanıyosanız ordan da konuşabiliriz
Gulcee Eternal yeditepe üniversite hastanesinde vardı hastaneye gidip vurunuyorsn. satmıyorlar.telefonla ara sor canım bi.