Zeyneptinel Kızlar adetime 10 gün var ama göğsüm aşırı fazla şiş vede sıktığumda 1 damla 1 damla bşeffaf su geliyor Bi bilgisi olan var mı
Ga35 Zeyneptinel valla benim arkadasimin ilk belirtisiydi o ilk ay süt gelmişti gögüslerinden negatif cikmisti test on gün sonra ögrendik hamileymiş benim 3. Ayda geldi gögüsümden seffaf akıntı gibi bi sıvı
Bsra0534 Zeyneptinel süt hormonun yüksek olabilir yani prolaktin hamile kalmadan önce benimde oluyordu meğer hormonum yüksekmiş normal seviyeye gelince geçti
R_Arslan Zeyneptinel süt hormonun cok yukselmişte olabilir hamile de olabilirsin cnm sut hormonun yuksekse tedavi olman gerekiyor. InşaAllah hamilesindir🤗 adetine yakin test yap
Ga35 Zeyneptinel ins hamilesindir cnm , sıvı geldikten sonra gögsünde yanma oldumu peki benim öyle olmştu . Git bi kan tahlili yaptir Bence :)
Zeyneptinel Ga35 pıt gibi birşey atar sıvı geldi ama Bi damla sonra zaman geçti Bi daha yapıyım dedim yine Bi damla geldi kuzum erken diye yapmıyorum 10 gün var çıkar mı
Ga35 Zeyneptinel erken gebelik testinde cikar bence ben adetime bi hafta kala ögrenmiştim ucuz testlerden silik cikmisti ertesi gün doktora gittm beta 200dü
Bsra0534 Zeyneptinel kadın doğum bölümüne gidersen. Böyle böyle anlatırsan direk hormon testi yapar zaten. Ki prolaktin yani süt hormonun yüksekse gebeliğe engel. İlaç veriyorlar düşüyor. Gebe kalabiliyorsun ben öyle kalmıstım
Zehralismail Prolaktin hoRmonun yükselmiş olabilir. Dr a gitmende fayda var. Bizide bilgilendirirsen sevinirim çok merak ettim açıkçası.
Zeyneptinel Zehralismail tamam canm yarın işten sonra Kan veriyim peki oruçluyken kan veriliyor mu yoksa iftardan sonra mı gitsem
Zehralismail Zeyneptinel oruçluyken verilebilir. Hatta genelde dr lar bazı tahlilleri aç karnına da istiyor. bu tahlil onlardan mı bilmiyorum ama sakıncası yok.
Slncmlkcr Zeyneptinel benim de 1hafta öncesinde tek çizgi çıktı 2 gün gecıktım çift çizgi oldu tek çıkarsa şakın moralini bozma sabret bı daha yaptır ama en güzeli kan tahlili tabi
Zeyneptinel Ga35 kuzum bizim burda sağlık kabini var eşim kaset olandan almış diğeri yokmuş negatif çıktı daha 10 gün var bakalım haber ederim size