Nasibveannesi Selam kızlar bebeğinize beşiği kaçıncı haftada aldınız acaba ?? Biz 32 . Haftadayiz int sipariş verdim gelicek inşallah ☺
Nagihanbayrktr Nasibveannesi valla ben 22 haftalığım bu 1 ay içinde alıcaz 😊 1 ayda kıyafetlerini temizlerim yerleştiririm hazır olsun olur erken doğum felan olur diye hazırlıcam
d190516 Nasibveannesi bizde 2 beşik var birini 2 ay önce falan aldık diğerini hepsi buradadan aldık bugün geldi kaliteli bişeye benziyo ağaçtan tekstil ürünleriyle birlikte 589 liraya bu arada 28+3 haftalığım 🙈
Fundasevim1988 Biz almadık daha doguncada annemın evınde kalacagım uzun bır süre emanet beşik bulduk ozaman sallanan mı sabıtmı ıstedıklerını anlarım evıme gecerkende alırım dıye dusunuyorum 🤗
Hgztp d190516 bahsettiğiniz beşiği gördüm sanırım ben de birşey sormak istiyorum yatağı da geliyor mu tekstil ürünleri içinde
d190516 Hgztp evet geliyo heyner model diye geçiyo 😊henüz kurmadık ama malları falan çok iyi geldi bana
Hgztp d190516 bir yerde okumuştum da herşey çok iyi ama yatağı kalitesiz diyordu sizce nasıl ekstra bir yatak almaya gerek var mı? Ben çok beğenmiştim fiyatı da çok iyi almak istiyorum aslında 🤗
AygyulSina Nasibveannesi besik almasaydin keske boyu uzun olur ise besik kucuk gelicek 4 ayda degistirdim yatagina odasindan yatak odasina aldik yatak al derim yada park yatak
d190516 Hgztp bana iyi gibi geldi ama tabi oğluşum yatmadan tam olarak anlamicam o rahat ederse problem Yok 🙈zam gelmeden al derim bazen 750 liraya kadar çıkıyo kaç haftalıksın bu Arada 😊
Hgztp d190516 evet ilk gördüğümde 700₺ gibi birseydi fiyatı dün baktım 590₺ye düşmüş sadece yatak beni düşündürmüştü bu ay alırız o zmaan bizde 🤗 bu gün tam 20haftalık olduk😍
Tiredmother Nasibveannesi bende o haftalarda aldım canm ne olur ne olmaz diye her şeyin hazır olması taraftarıyım ama 40 oldum hala gelen giden yok oda sürekli tozlanıyor 😂😂
Aysaa12 Nasibveannesi 31.haftadayız geçen hafta aldım önümüzdeki ay getirin dedim kıyafetlerini de şimdi yapıcam inşallah