TubaBulat68 27 haftalîk bebek kilonuz nedir doktoruma 25 haftalikken sordum soylemedi gelisimi haftasiyla uyumlu dedi ama merak ediyorum suan 27 haftalik, 30 haftalikken diyorlarmıs.
petitehatunn TubaBulat68 çok garip söylüyor benim doktorum başından beri. 28+1 de 1200 gramdı canım. 25+4 te 820 gramdı.
Snglfth TubaBulat68 25+1 de 930 duk şimdi baya almıştır herhalde 27+ lardayım her gittiğimde söylüyorlar
Mutluhamis 27 yi bilmiyorum ama biz 25 haftalığız bugün gittik doktora 702 gr dedi az mı çokmu iyi mi bilemedim
TubaBulat68 Mutluhamis anladım canım ya bende ister istemez merak ediyorum kilosunu kendi doktorum izinliydi baska bir doktora gitmistim sordum ama 30 haftalikken gelisimin geriligine bakabiliriz suan haftalisiyla uyumlu bebegin gelisimi iyi dedi
TubaBulat68 petitehatunn ne güzel ben devlete godiyorum acaba devlette dahami gec soyluyorlarki anlayamadim.
petitehatunn TubaBulat68 yok canım ben en son kilosunu devlette öğrendim sorunca söylemesi gerek aslında
Tugcehar87 TubaBulat68 yok anam devlette hiçbirşey söylemiyorlar ki nasıl birler bende anlamadım bebeğim kasılıyordu geçen gece gittik eşimle bizi fitil ettiler benim bebeğimde 1 hafta önde 25 de 1050 gr dı uyumlu diyorsa 600-800 gör arası demişti doktor
Hs20 TubaBulat68 olsun canim sayili gun cabuk geciyo inan ki bize doktor beyjinde kist var demisti bir ay sonraya randevu vermisti geciremedik senij hesap elhamdulillah gectinartik kist de yeter ki kontrol.icon gun sayalim hastaliktan dolayi degil