Esracetinerr Kızlar, 6+4 hamileyim. 2 hafta önce Hastaneye gidip betahcg baktırdım 150 olarak çıktı ve hamile olduğumu öğrendim. 1 hafta önce doktora gidip ultrasonda baktı ve keseyi gördü hiçbir sorun yok dedi. Pazartesi günü rutin kan testi vermek için sağlık ocağına gittim betana bakalım yinede dedi doktor. Bugün sonuçlarımı internetten kontrol etmek için baktım ve betahcg 0.1 yazıyor. Yanlış bakılmış diye düşünüyorum bugün gidemedim sağlık ocağına ama ne yapmam gerekiyor başına böyle bişey gelen varmı
Biryabanci1 Esracetinerr Bence bir karışıklık olmuş olabilir kese görülmüş ve düşmesi için kanama şiddetli ağrıların olması gerekiyor doktora yakın zamanda gidip böyle bir durumun olduğunu söyleyin..
Iremgokce Esracetinerr bence yanlış bakılmış bu değere göre hamilelik sonlanmış ama sonlanması için kanama düşük tarzı birşeyde olmalı ne zamandır bu değerde olduğunuda bağlı doktorunuzla iletişim kurabiliyosanız kesinlikle aramalısınız
Zeynepzeze Sağlık ocağında değil de başka bir hastanede veya keseyi gören doktora gidin. Üzgünüm ama bu değere göre hamileliğiniz sonlanmış gibi 🙁
Dorukunannesi95 Zeynepzeze o kadar cabuk sonlanmaz ki canim benim kimyasaldi kese bile gorunmedi 3 haftada anca so landi bazilarinki daha uzun da sueuyor
Esracetinerr Yarın sabah 8de sağlık ocağına gidicem, sonuçlar için doğrumu diye, sonrada kendi doktoruma gidicem. herhangi bir ağrım kanamam hiçbirşeyim olmadı ama kafam karıştı yarın öğrenicem neler olduğunu. Hepinize çok çok teşekkür ederim yanıt verdiğiniz için.
Cern Esracetinerr benimde kesemi falan gördü tekrar kana bakalım dedi Sonucu aldım hersey negatif. Sonra tarihe bi baktım 16yasında acile gitmişim almadıgım tahlil sonucunu cıkartıp vermişler. 10yıl önceki sonuc. Karısıklık olmus olabilir biseylerde
Esracetinerr Cern inşallah öyledir. E nabızdan girip baktım tarih 12 mayıs yazıyor, sağlık ocağının yaptığı bir hatadır inşallah, sabah 8de öğreneceğim
Tugba1234 Esracetinerr canim dusukde yapsan beta birden sifira inmiyor en az iki hafta gecmesi gerekli sifirlanmasi icin oda kanamayla beraber yanlislik vardir Gönlünü ferah tut
Esracetinerr Tugba1234 yorumun için çok teşekkür ederim Allah razı olsun♥️ İnşallah öyledir yarın öğrenicem
Lovelies Esracetinerr bazen sağlık ocagı gönderilen kan testlerinde yanlışlık payı olabliyor içini ferah tut inşAllah değerlerin iyidir🙏
Tugba1234 Esracetinerr ben dusuk yapmadan once ilk baktirdigimda beta 80di 3-4 gun sonra kanamam oldu hastaneye gittim beta 60 kusur cikti ve kanamayla iki hafta gecince sifira indi ve kese gorunmemisdi bile