KymetKaplan 13+2 gebeyim bugün kontrolüm vardı cinsiyeti sorduğum da 4,5 ayda öğrenebileceği söyledi sizin dokturunuz ne dedi??
gulcins KymetKaplan aynı şekilde benim Doktorum da 16-20 arası Dedi ama bunu aynı doktorda ben tecrübe ettim oğlum 20.haftaya kadar kız görünüyordu sonradan pipisi görüldü 🙈 bazı doktor cinsiyeti hemen kestirebiliyor net söyleyebiliyor benim doktorumun öncelikleri arasında benim çok merak ettiğim cinsiyet Yok o hep bebeğin durumuyla ilgilenir
__Yusufberaninannesi__ KymetKaplan 13+4. De öğrendim oğlumun olacağını. Çok geç söylemiş bence. Ha bebek dönmez göstermez o başka tabi de
Zezell KymetKaplan Canim doktor en dogrusunu söylemiş 16dan once soyleyince yanlis soyleme ihtimalleri oluyor ve sen heveslenmis oluyorsun
KymetKaplan Zezell yani bana da saçma geliyo zAten hemen öğrenilmesi burda gördüm onu da ilk defa benim bildiğim 4 ayı geçince belli olur
Numita7 16.haftamda ogrendim erkek dedi 😍 ikinci dogumum olacak insallah 🙏 bazen bebegin pozisyonuna gore daha gec gorebiliyorlar birde sanirim kiz olanlari daha gec gorebiliyorlar
Zezell KymetKaplan Ilk kes duydum igneyide ..doktor verdiyse zarar olmaz tabi b12 ignesi mi acaba ...violac kullaniyorum ben vitamin hapi olarak