DenizDh Kızlar maltepe kartal bölgesinde oturan varmı aranizda hangi hastaneleri tercih ediyosunuz muayne ve doğum ücretleri neler bilgi verebilirmisiniz?
Gurbettegebe DenizDh Maltepe üni hastanesi ali gürsoyu mutlaka tavsiye ediyorum tekirdağdan geliyorum harika bir doktor muayeneleri 100 TL
EsZe DenizDh maltepede oturuyorum, haftaya kartala taşınıyorum. Biraz uzak ama kurtköy adatıpa gidiyorum ben. Bu çevrede pek hastane bulamadım açıkçası. Adatıp muayene ücretleri 115 tl
DenizDh bsrbyrmn Ay canım bende kartalda oturuyorum ama umut ve kucukyali delta arasında kararsız kaldim pendik bolgenin ucretleri nasil
bsrbyrmn DenizDh pendik bölge bayaa paahalı benim tanıdıklarım oldugu için indirimli gidiyorum nırmalde muayene 120 falandı galiba
Yaser27 DenizDh doğum ücreti zorunlu sezeryan 1900 dedi asker ve polise %10 ındirim de mevcutmuş doktorum da iyi kafama takılanları her zaman soruyorum
DenizDh Delta hospital 1650 normal doğuma verdi ama işte özel odası testleri falan herşeyiyle 2000bini buluyor ben fotoğrafımıza kendim götürmek istiyorum bakalım cuma günü gidip görüşücem bir
bsrbyrmn Yaser27 sizden bişey rica edebilirmiyim bir dahaki kontrolunuzde sibel hanıma sorarmısınız sezeryan sonrası vajinal dogum yaptırıyormu 😊