Zezell Kızlar çok merak ediyorum annelik duygusunu nasil tanımlıyorsunuz..ben tekme attığında sadece aglayasin geliyo duygu yoğunluğundan hayatta yasanmamis bir duygu bu..babalarda ayni seviyeye ulasir mi sizce
Sabrszanne3535 Zezell mucize benim için annelik içinde benimle büyüyen bi kalp var😊ben hissediyorum ama eşim hissetmiyor erkeklere dogunca babalık duygusu geliyomus
Zezell Sabrszanne3535 Ya ben pek idrak edemiyordum açıkçası tam ama o ne zaman hsreket etse oturup duygulaniyorum sevgi hormonum tavan yapıyor elime aldığımda duygudan hic bir fikrim bile yok..
Sabrszanne3535 Zezell kucaginiza aldığımızda daha çok duygu olur düşünemiyorum bile şimdiden merak ediyoruz kime benzicek 9 aylik özlem oluyo
Zezell Sabrszanne3535 18 haftalık ..siz kac haftasınız...cok duygusal bir insanda değilim ama hic görmediğin biri icin endişelenmek sevinmek cok mucize birsey gercekden ismi bile belli değil
Zezell Sabrszanne3535 Kız .ama ben hala bir cinsiyet kavrami bile canlandiramiyirum ..kendi cocugun olunca kimseye de benzetemiyorsun..ben merak bile etmedim acikcasi cinsiyetini hep sagliyla ilgileniyordum ..doktor kendi soylefi artik niye hic sormuyorsun diye 😉
Sabrszanne3535 Zezell ben rüyamda görüyorum cinsiyeti erkek bende sagligini merak ediyprum ama alışveriş icin lazım oluyo yüzü babasına huyu bana benzesin istiyorum😊
Zezell Sabrszanne3535 Bazen yigenlerim geliyo sabrim yetmiyor bağrışlarina diyorum ben nasil dayanacam diyorlar kendi cocugun olsun sabrın olur...civil de e bebekde cok indirim var bu aralar bende birseyler almaya başladım yavaştan..ama ablam o kadar cok zibin ve yeni dogan verdiki masraflarım bayaa azaldı gibi.
Sabrszanne3535 Zezell başkasının çocuğunun ağlamasına bende dayanamıyorum ama kendi coxugumz olunca farklı olur bizim canımız çünkü bende daha kıyafet almadım gorumcem ve ablam veriyo hastane çıkışı falan alcam
Zezell [bilinmeyen] Onlar icinde özel bir duygudur kesin..ama bizim kadar idrak edebiliyorlar mi bizim aklimizdan çıktığı 1 dakika yoktur bence